Έλενα και Φένια Τσικιτίκου: Πού έχουμε ξαναδεί τις δίδυμες που μπήκαν στη “Φάρμα”

Έλενα και Φένια Τσικιτίκου: Πού έχουμε ξαναδεί τις δίδυμες που μπήκαν στη “Φάρμα”
Έλενα και Φένια Τσικιτίκου Instagram / @elena_fenia

Η Έλενα Τσικιτίκου και η Φένια Τσικιτίκου είναι οι δίδυμες αδελφές που "εισέβαλαν" στο σπίτι της "Φάρμας". Η καταγωγή, οι σπουδές και τα ενδιαφέροντά τους. Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις τους.

Δύο νέες παίκτριες “εισέβαλαν” στο ριάλιτι εγκλεισμού “Φάρμα”, οι οποίες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αφού είναι αδελφές.

Ο λόγος για τις δίδυμες Έλενα Τσικιτίκου και Φένια Τσικιτίκου, που είναι χορεύτριες – χορογράφοι και γυμνάστριες και οι οποίες μπήκαν στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 επειδή αγαπούν τη φύση.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τις εντυπωσιακές δίδυμες στην τηλεόραση, αφού τις γνωρίζουμε από προηγούμενα προγράμματα στα οποία είχαν διαγωνιστεί και διακριθεί.

Η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου ΑΝΤ1

Ποιες είναι οι Έλενα και Φένια Τσικιτίκου

Οι δίδυμες αδερφές Έλενα και Φένια Τσικιτίκου κατάγονται από τη Νάουσα και είναι χορεύτριες-χορογράφοι και γυμνάστριες. Η ενασχόληση των γονιών τους με τον χορό και τη γυμναστική τις ώθησε να ασχοληθούν κι αυτές από μικρή ηλικία με τον χώρο. Στα 18 τους, οι 2 αδελφές μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη και σπούδασαν στα ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, καθώς και σε Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού.

Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες, αυτό άλλωστε το μαρτυρεί και η κοινή τους πορεία. Νιώθουν ότι έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο που επικοινωνούν, ακόμη κι όταν τους χωρίζει μεγάλη απόσταση. Χρησιμοποιούν συχνά την ομοιότητά τους για να κάνουν πλάκα στους φίλους τους, αφού ακόμα και οι φωνές τους είναι παρόμοιες.

Είναι λάτρεις όλων των σπορ και φανατικές της ελεύθερης πτώσης, καθώς, όπως δηλώνουν, δεν έχουν ιδιαίτερη αίσθηση του φόβου. Η Έλενα είναι κοινωνική, εξωστρεφής, γενναιόδωρη κι έχει πολύ χιούμορ. Αν όμως την πιάσει ο εγωισμός της δε θα υποχωρήσει εύκολα. Η Φένια δηλώνει κοινωνική και φιλική, έχει γαϊδουρινή υπομονή, αλλά την ενοχλεί όταν δεν υπάρχει διάλογος.

Η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου αποφάσισαν να μπουν στη «Φάρμα» γιατί αγαπούν πολύ τη φύση. Αν και δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα από αγροτικές εργασίες, έχουν πολλή όρεξη να μάθουν να αρμέγουν, να κάνουν κατασκευές και να καλλιεργούν. Ανυπομονούν να γνωρίσουν όλους τους συμμετέχοντες και να τους χορογραφήσουν.

Πού τις έχουμε ξαναδεί

Η Έλενα και η Φένια έγιναν γνωστές στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικό show χορού, όπου η Έλενα κέρδισε 3ετή υποτροφία για σπουδές χορού σε γνωστή σχολή της Μεγάλης Βρετανίας. Οι δίδυμες μετακόμισαν παρέα στο Λονδίνο και έμειναν εκεί για 5 χρόνια, εξελίσσοντας τις γνώσεις και την τεχνική τους.

Στη συνέχεια, επέστρεψαν στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στα ΤΕΦΑΑ και αμέσως μετά αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον χορό. Παράλληλα, συμμετείχαν σε τηλεοπτικό διαγωνιστικό show, όπου κι έφτασαν μέχρι τον τελικό. Μέχρι σήμερα έχουν χορογραφήσει πολλά γνωστά καλλιτεχνικά δρώμενα και έχουν χορέψει στο πλευρό των πιο γνωστών καλλιτεχνών της Ελλάδας (μεταξύ άλλων Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου, Δέσποινας Βανδή, Νίκου Οικονομόπουλου).

Επίσης, το 2017 είχαν συμμετάσχει στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”, παρουσιάζοντας μια δική τους χορογραφία με έντονο το θεατρικό στοιχείο, ενθουσιάζοντας την κριτική επιτροπή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα