Έλενα Μπάση: Θα κρατήσω μέσα μου το Bachelor μέχρι να πεθάνω

Έλενα Μπάση: Θα κρατήσω μέσα μου το Bachelor μέχρι να πεθάνω
Έλενα Μπάση youtube

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η Έλενα Μπάση στέλνει μήνυμα αγάπης, ευχαριστώντας τόσο τον Παναγιώτη, όσο και τις συμπαίκτριές της για όλα όσα έζησαν μαζί.

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του “Bachelor”, ο οποίος έλαβε χώρα στη Μάνη, στον τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του ριάλιτι αγάπης του Alpha, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην καρδιά του Παναγιώτη.

Η 21χρονη τσιρλίντερ με τα κατακόκκινα μαλλιά είναι η γυναίκα που ο Παναγιώτης διάλεξε πως μαζί της θέλει να περάσει τη ζωή του.

Λίγο μετά τον τελικό, η Νικολέττα ανήρτησε μια φωτογραφία με τον Παναγιώτη και στη συγκινητική φωτογραφία δε δίστασε να σχολιάσει η Έλενα Μπάση, η viral πρώην παίκτρια του Bachelor, που παρόλο που έφυγε νωρίς, άφησε το στίγμα της, καθώς ήταν και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό. “Έκανες αυτά που ‘έπρεπε’ Μουλωχτακι μου”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Τώρα, με ανάρτησή της στο Instagram, στέλνει το δικό της μήνυμα αγάπης, ευχαριστώντας τόσο τον Παναγιώτη, όσο και τις συμπαίκτριές της για αυτή την εμπειρία που -όπως η ίδια λέει- δε θα ξεχάσει ποτέ για όσο ζει!

“Σήμερα ένιωσα μεγάλη συγκίνηση! Ξύπνησαν μνήμες γλυκόπικρες εικόνες πέρασαν μπροστά απ’ τα μάτια μου! Ήταν ομολογουμένως μια αξέχαστη εμπειρία που θα την κρατήσω μέσα μου μέχρι να πεθάνω !Ευχαριστώ για όλα τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όλες τις συμπαίκτριες μου, τον Γιώργο Σατσίδη, το κανάλι του Alpha και όλους τους συντελεστές μηδενός εξαιρουμένου! Ιδιαίτερα όμως την Ρούλα Αντωνοπούλου! Ευχαριστώ για όλα!”, έγραψε η αγαπημένη Έλενα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα