“Έλεος!”: Ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε σε Ψινάκη – Πάνια τι “κρύβεται” πίσω από το επίθετό του

“Έλεος!”: Ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε σε Ψινάκη – Πάνια τι “κρύβεται” πίσω από το επίθετό του

"Ποδαρικό" στην εκπομπή "Έλεος!" με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος. Από πού προέρχεται το επώνυμό του.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης το “Έλεος!”, το νέο late night talk show του MEGA με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη.

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ, απαντώντας στις ερωτήσεις των παρουσιαστών, τόσο για το επάγγελμά του όσο και για την προσωπική του ζωή,.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη δουλειά του λέγοντας πως “δεν υπάρχει το «αρρωσταίνω», παρά μόνο αν πεθαίνεις. Δεν υπάρχει σήμερα δεν είμαι καλά”, ενώ αναφέρθηκε και στις ψυχικές επιπτώσεις της ειδησεογραφίας στους παρουσιαστές, λέγοντας: “Παρουσιαστής ειδήσεων που δεν έχει πάθει κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια είναι ήρωας. Περάσαμε από οικονομική κρίση, χρεοκοπία, πανδημία, πόλεμος και δεν ξέρω τι άλλο θα ξημερώσει, μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν έρθει”.

Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε και για τον γάμο του, όπου εξήγησε πώς διαχειρίζεται τις εντάσεις με τη σύντροφό του: “Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό. Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είμαι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα”.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει άλλους παρουσιαστές, είπε: “Στην Ελλάδα υπάρχουν λίγοι σταθμοί και λίγοι παρουσιαστές. Οι παρουσιαστές έχουν το καλό ότι είναι πάρα πολλά χρόνια για να είσαι τόσα χρόνια και να μην σε έχει ξεράσει όλο αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Είναι χαζό να πεις ότι είναι άχρηστοι παρουσιαστές που είναι στην TV εδώ και 20 χρόνια”.

Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για το επίθετό του, αποκαλύπτοντας πώς “είναι από παλιά γερμανική καταγωγή. Από μία σειρά Γερμανών που είχαν έρθει ως αυλικοί του βασιλιά Όθωνα. Τόσο πίσω”, για να προσθέσει αστειευόμενος: “Οπότε αν το σκεφτείς είμαι… γαλαζοαίματος. Βέβαια αυτοί τότε σφουγγάριζαν” και την Αννίτα Πάνια να του απαντά: “Εσύ και τα στρουμφ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα