Ελευθερία Αρβανιτάκη: ”Πέρασα δύσκολα μετά τον χαμό του πατέρα μου”

Ελευθερία Αρβανιτάκη: ”Πέρασα δύσκολα μετά τον χαμό του πατέρα μου”

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε, για την προσωπική της ζωή και τα παιδιά της, την απώλεια του πατέρα της, αλλά και την πανδημία.

Η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας (11/01).

Η γνωστή ερμηνεύτρια, μίλησε για τα τυχαία περιστατικά που την οδήγησαν το 1979 στην «Οπισθοδρομική Κομπανία», για τον θάνατο του πατέρα της αλλά και για τον εγκλεισμό εν μέσω πανδημίας.

Η πανδημία της νόσου Covid-19 επηρέασε και την τραγουδίστρια ανατρέποντας τα σχέδιά της για εμφανίσεις στο εξωτερικό: «Δεν είχα σχεδιάσει να κάνω κάτι αυτή την περίοδο, αλλά πλέον ο εγκλεισμός με πειράζει. Δεν μου αρέσει καθόλου. Είχα κανονίσει συναυλίες στην Ισπανία και ακυρώθηκαν λόγω του κορονοϊού».

«Έχω ζήσει και στην Ελλάδα καταπληκτικές στιγμές, αλλά στο Carnegie Hall στην Νέα Υόρκη ήταν κάτι πολύ τιμητικό για μένα», πρόσθεσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν παιδί, και κατά πόσο αυτή την επηρέασε. «Ήμουν δέκα χρόνων όταν έχασα τον πατέρα μου. Κανείς δεν ξέρει πώς δουλεύει ο μηχανισμός της ψυχής απλά ξέχασα ό,τι γινόταν πριν “φύγει”.

Θύμωσα πολύ με αυτό και μετά τον χαμό του πέρασα δύσκολη εφηβεία. Είναι ένα πρόσωπο που δεν θυμάμαι, έλειπε στο εξωτερικό αρκετά συχνά. Δεν ήταν μια παρουσία που θυμάμαι δίπλα μου. Νομίζω πως αν ζούσε, θα ήταν ενθουσιασμένος με την πορεία μου, αλλά όχι με την επιλογή μου. Η μητέρα μου τώρα υπερηφανεύεται», τόνισε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.


Τέλος, αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως μητέρα. ”Είμαι αυστηρή μητέρα, έχω όρια. Είναι καθαρή η σχέση μητέρας-παιδιού. Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει εξαιρετικά. Έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μου. Είμαι ευχαριστημένη. Στο σπίτι υπάρχω ως μαμά, όχι ως τραγουδίστρια. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο και μου αρέσει. Είμαι ανοιχτή, αλλά δεν με τρομάζει το ότι δεν έχω σύντροφο. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου, έγινα πιο σκληρή”.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα τουNews247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα