Ελληνοφρένεια: Ο Τσολιάς μιλά στο Έθνος για το ‘μαύρο’ στην εκπομπή

Ελληνοφρένεια: Ο Τσολιάς μιλά στο Έθνος για το ‘μαύρο’ στην εκπομπή
Instagram

Μετά την ανακοίνωση για το 'κόψιμο' της εκπομπής και την πρώτη αντίδραση του σταθμού,ο Τσολιάς μιλά στην εφημερίδα για λογοκρισία

Την πρώτη επίσημη αντίδραση του Τσολιά από την “Ελληνοφρένεια”, μετά την απόφαση του Alpha να κοπεί η εκπομπή, φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα το Έθνος. Το ‘πρόσωπο’ της Eλληνοφρένειας αμφισβητεί τις αιτιάσεις του σταθμού περί χαμηλής τηλεθέασης και κάνει λόγο για λογοκρισία.

Θυμίζουμε πως οι υπεύθυνοι της σατιρικής εκπομπής επικοινώνησαν την απρόσμενη εξέλιξη μέσω τουίτερ το βράδυ της Τετάρτης.

«Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα ».


Σε επικοινωνία του NEWS24/7 με το κανάλι, σημειώνουν πως αιτία της απόφασης ήταν η χαμηλή τηλεθέαση που κάποιες εβδομάδες δεν έπιανε ούτε διψήφια νούμερα. Επιπλέον, τονίζουν πως αν και δεν ήταν ακριβή παραγωγή, το κόστος της δεν θεωρείτο αμελητέο, καθώς απαιτούσε πολλές ώρες μοντάζ, αλλά και εξωτερικό γυρίσματα.

Ωστόσο από την εκπομπή έχουν εντελώς διαφορετική άποωη. Έμφαση δίνει ο τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» στις δηλώσεις του στο “Έθνος” και στην χρονική στιγμή που επέλεξε το κανάλι να τους το ανακοινώσει. «Μας το ανακοίνωσαν αφότου είχα τελειώσει και το μοντάζ της επόμενης εκπομπής και την είχα παραδώσει, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα πούμε κάτι».

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο Έθνος που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα