Έπος: Όταν ο Ηρακλής φώναζε “disappointed”, αντί να παίξει τον απογοητευμένο

Έπος: Όταν ο Ηρακλής φώναζε “disappointed”, αντί να παίξει τον απογοητευμένο
Ο Κέβιν Σόρμπο ως Ηρακλής IMDB

Επική σκηνή από την σειρά των 90's "Ηρακλής". Το λάθος του πρωταγωνιστή Κέβιν Σόρμπο, που φώναξε δυνατά την ατάκα "απογοητευμένος", ενώ επρόκειτο για σκηνοθετική οδηγία του σεναρίου.

Μπορεί στα θρυλικά 90’s η τηλεοπτική σειρά “Ηρακλής” ή αλλιώς “Hercules – The Legendary Journeys”, να φάνταζε αριστούργημα στα μάτια μας, τρεις δεκαετίες, όμως, αργότερα μπορούμε να γελάμε με την αστεία ερμηνεία του Κέβιν Σόρμπο, τα χαμηλής ποιότητας εφέ, το “τρύπιο” σενάριο και τα κακώς κείμενα της παραγωγής.

Βλέποντας σήμερα αποσπάσματα από τα επεισόδια της σειράς, συναντάμε ολοένα και περισσότερα ευτράπελα, καθώς και σημεία που μπορεί να μην είχαμε προσέξει ποτέ. Κάτι τέτοιο συνέβη και με την άγνωστη, αλλά επική σκηνή του Κέβιν Σόρμπο, όταν διάβασε στο σενάριο μια σκηνοθετική οδηγία, αλλά νόμισε πως πρόκειται για ατάκα.

Συγκεκριμένα, σε μία από τις σκηνές της σειράς, ο πρωταγωνιστής πρέπει να δείξει απογοήτευση, καθώς συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε ένα άγνωστο τόπο. Έτσι, μετά την ατάκα “Wait a minute… This isn’t my world” (=Περίμενε ένα λεπτό… Αυτός δεν είναι ο κόσμος μου), ο “Ηρακλής” θα πρέπει να στρέψει το κεφάλι “disappointed” (=απογοητευμένος).

Μόνο που ο Κέβιν Σόρμπο, όχι μόνο το είπε σαν ατάκα, αλλά το φώναξε κιόλας!

Δείτε την σκηνή του “Ηρακλή” στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα