Έξαλλος ο Κρητικός του Master Chef: Τα ‘χω πάρει με τους κριτές, αλλά θα κάνω την πάπια

Έξαλλος ο Κρητικός του Master Chef: Τα ‘χω πάρει με τους κριτές, αλλά θα κάνω την πάπια

Ο παίκτης του talent show μαγειρικής αποθεώθηκε για το πιάτο του και από τους τρεις κριτές, όμως στο τέλος εκείνοι επέλεξαν άλλο για νικητή της δοκιμασίας. Το "διαστημικό πιάτο" που παρουσίασε

Το Master Chef συνεχίζεται μέχρι την ανάδειξη του καλύτερου μάγειρα και οι παίκτες δείχνουν “τα δόντια τους” σε αποφάσεις των κριτών που θεωρούν πως τους αδικούν. Στην δοκιμασία της Τρίτης, ο Χρονάκης, ο Κρητικός του παιχνιδιού, ετοίμασε ένα από τα καλύτερα πιάτα. Οι διθυραμβικές μάλιστα κριτικές, τον έκαναν να πιστέψει πως θα είναι και ο νικητής της διαδικασίας, κάτι που δεν επαληθεύτηκε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η διαδικασία του Mystery Box, περιελάμβανε ένα απαιτητικό υλικό: Τον καφέ, με βάση τον οποίο θα έπρεπε κάθε παίκτης να ετοιμάσει ένα πιάτο όπου θα τον συνδυάζει με πάπια, γφραγκόκοτα ή μοσχαρίσιο κρέας. Το πιο αστείο της υπόθεσης όμως αφορούσε στον τρόπο που είχε τοποθετηθεί ο καφές στο εσωτερικό του κουτιού.

Ο Γιώργος Χρονάκης πήγε τελευταίος το πιάτο του στους κριτές. Πάπια σοτέ, σε πανακότα εσπρέσο, κουλί από μαρούλι, χώμα από τραχανά και καφέ, μπισκότο με κόκκους καφέ και σοτέ λαχανικά. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για το πιάτο, όπως και ο Σωτήρης Κοντιζάς που δήλωνε άφωνος με το συνδυασμό πανακότας και κρέατος.

Κι εκεί που όλοι πίστεψαν, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, πως ο Κρητικός θα κέρδιζε τη δοκιμασία, το αποτέλεσμα ήρθε και διέψευσε τις προσδοκίες του. Νικητής σύμφωνα με τους κριτές ήταν ο Λάμπρος, που έφτιαξε κατά του κριτές έκανε το καλύτερο και πιο ισορροπημένο πιάτο. “Πάλι φτάσαμε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιαμε. Τα ‘χω πάρει λίγο, αλλά τι να κάνουμε παιχνίδι είναι, θα κάνουμε την πάπια και να δούμε τι μας περιμένει αύριο” σχολίασε ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα