Έξαλλος ο Μικρούτσικος: “Θα μου πει ο Light τι είναι ο αδερφός μου; Ο ανύπαρκτος!”

Διαβάζεται σε 3'
Ανδρέας Μικρούτσικος - Light
Ανδρέας Μικρούτσικος - Light Glomex/Alpha

Την οργή του Ανδρέα Μικρούτσικου πυροδότησαν τα σχόλια του Light στο “Fame Story” για το γνωστό ρεμπέτικο τραγούδι “Ντερμπεντέρισσα”, το οποίο ο τράπερ χαρακτήρισε “απολίθωμα”.

Ξέσπασε κατά του Light και της κριτικής που έκανε σε σπουδάστρια του “Fame Story”, η οποία τραγούδησε το ρεμπέτικο “Ντερμπεντέρισσα”, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Συγκεκριμένα, στο Live του μουσικού ριάλιτι το βράδυ της Παρασκευής (27/10), ο Light σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι έδωσαν στη διαγωνιζόμενη να πει το συγκεκριμένο τραγούδι (Μάρκος Βαμβακάρης, Βασίλης Τσιτσάνης, Στέλλα Χασκίλ), αναφέροντας χαρακτηρίζοντάς το “απολίθωμα” και πως δεν ταιριάζει στο 2023.

Ο τράπερ διαφώνησε έντονα με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Αντώνη Ρέμο. “Την άλλη φορά να την βάλουμε να πει ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο. Είναι 2023 αδερφέ, δεν μπορούσαμε να βάλουμε πιο random τραγούδι. Δεν ξέρω καν τι σημαίνει “Ντερμπεντέρισσα”. Το 2023 ποιος τραγουδάει αυτό το τραγούδι;” είπε, μεταξύ άλλων, ο Light.

Τα σχόλια του τράπερ έκαναν έξαλλο τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ξέσπασε κατά του Light αναφέροντας, αρχικά:

“Εγώ στην αρχή είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη την κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε, λοιπόν, και παραδέχομαι ότι εκφράζει ένα κομμάτι της νεολαίας με μια ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλό στα βραβεία. Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαφωνήσει, αλλά το να τους “καπελώσει” όλους και να μας λέει τι είναι “boring” με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Ο Αντώνης Ρέμος μένει ψύχραιμος; Ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους μένει ήρεμος;”.

Η “έκρηξή” του ήρθε λίγο αργότερα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει:

Αυτό το πράγμα είναι ανιστόρητο, είναι ανήθικο, είναι άμουσο, είναι άστα να παν’ στο δι@@λο. Δεν μπορεί ο Light να μας πει τι είναι ο Χατζιδάκις, τι είναι ο Θεοδωράκης, τι είναι ο Ξαρχάκος, τι είναι η ελληνική μουσική, τι είναι ο Μαρκόπουλος, τι είναι ο αδερφός μου. Θα έρθει ο Light να μου ότι είναι “boring”; Ο ανύπαρκτος, ο άσχετος. Kαι αυτόν να τον έχουμε ως επιτροπή ενός talent show; Που έχει και την ψευδαίσθηση ότι είναι Ακαδημία; Ακαδημία τίνος; Της ροχάλας των Εξαρχείων του Light;”.

“Είμαι έξαλλος. Τι θα μείνει από αυτό το παιδί μετά από κάποια χρόνια που θα περάσει η μπογιά του και δεν θα μπορεί να δέρνει τους συναδέλφους του; Πείτε μου ένα τραγούδι του. Είναι ανήθικο όλο αυτό” κατέληξε.

“”Έσβησε” την ελληνική μουσική. Είμαι ένας Έλληνας περήφανος για τον Χατζιδάκι, τον Θεοδωράκη, τον Σαββόπουλο, τον Μαρκόπουλο και τους καινούργιους καλλιτέχνες που είναι μάχιμοι” είπε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά από το διαφημιστικό διάλειμμα, ενώ δήλωσε πως παίρνει πίσω το “ροχάλα των Εξαρχείων” γιατί σέβεται την ιδεολογία των αναρχικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα