Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Την ώρα που εμείς κάνουμε πλάκα, κάποιοι άλλοι οικονομάνε”

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Την ώρα που εμείς κάνουμε πλάκα, κάποιοι άλλοι οικονομάνε”

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλά για την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το "My Style Rocks" και για το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το “My Style Rocks” και για το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί.

Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού στυλ πέταξε τα “καρφιά” στην παραγωγή της εκπομπής, δηλώνοντας στον ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει: “‘Έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης από πέρσι, ότι δεν έχω στυλ, ότι είμαι τρας, ότι είμαι κιτσαριό. Έχω κάνει υπομονή, γιατί εξυπηρετούσε τη δουλειά μου με τα κοσμήματα. Όταν πήγα στον τέταρτο κύκλο, είδα την ποιότητα των συμπαικτριών μου. Όταν είσαι η τηλεπερσόνα, που προσπαθώ να δημιουργήσω ίντριγκα, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι… Πιστεύω ότι είναι ένα καθαρό reality, πιο σκληρό από το Big Brother και θέλουν να το πλασάρουν ως reality μόδας.

Μια μέρα μου είπαν ότι είμαι πολύ καλή στιλιστικά αλλά είμαι βαρετή. Ένιωσα ότι με προσέβαλλαν ως προσωπικότητα. Την ώρα που εμείς κάνουμε πλάκα, κάποιοι άλλοι “οικονομάνε”. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιστρέψω στο My Style Rocks.” δήλωσε.

Για την τελευταία της επεισοδιακή ημέρα στο παιχνίδι είπε: “Φεύγοντας και πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο ζητούσα το κινητό μου από τους ανθρώπους της παραγωγής και δεν μου το έδιναν και επίσης μου πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητό μου ξεκινάει με το κουμπί “Start”. Όταν βγήκα στη Βεϊκου, έσβησε το αυτοκίνητο, νέκρωσε το φρένο και το τιμόνι. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό. Πήγα να χτυπήσω έναν διανομέα, ο οποίος προσφέρθηκε να με βοηθήσει και να πάμε στην άκρη το αυτοκίνητο, κάλεσε τη αστυνομία αφού του είπα τι έχει γίνει. Η αστυνομία μου είπε να κάνω καταγγελία για απόπειρα εγκληματικής ενέργειας και για ότι με εκβιάζανε να πάω εκεί να πάρω τα αντικείμενα. Και τους είπα ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα τέτοιο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα