Φάρμα: Απόψε ο ημιτελικός – Αυτή είναι η τελική τριάδα

Διαβάζεται σε 2'
Φάρμα: Απόψε ο ημιτελικός – Αυτή είναι η τελική τριάδα

Τρεις παίκτες της “Φάρμας” διεκδικούν απόψε μια θέση στον μεγάλο Τελικό, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (21/12). Ποιοι είναι.

Προς τον μεγάλο Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (21/12) οδεύει η “Φάρμα” στο Star, με την τελική τριάδα να έχει ήδη διαμορφωθεί, ενώ απόψε οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον Ημιτελικό.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτες χωρίστηκαν ξανά σε ζευγάρια (Γιαννούλας-Γιαννακίδης και Βάιος-Αλέξανδρος) και κλήθηκαν να μπερδέψουν ένα σχοινί όσο περισσότερο μπορούσαν γύρω από διάφορα εμπόδια. Αφού ολοκλήρωσαν το μπέρδεμα των σχοινιών, τα ζευγάρια άλλαξαν θέσεις και άρχισαν να ξετυλίγουν και να ξεμπερδεύουν τους κόμπους, που δημιούργησαν προηγουμένως οι αντίπαλοί τους.

Το ζευγάρι που τράβηξε πρώτο όλο το σχοινί πίσω από τη γραμμή αφετηρίας και παρέμεινε ασφαλές στη διαδικασία της αποχώρησης στη “Φάρμα” ήταν οι δύο Γιώργηδες (Γιαννούλας και Γιαννακίδης), οι οποίοι εξασφάλισαν τη θέση τους στον Ημιτελικό του παιχνιδιού.

Αντιθέτως, ο Βάιος και ο Αλέξανδρος χρειάστηκε να μονομαχήσουν, και μόνο ένας εξ αυτών κατάφερε να πάρει το τρίτο “εισιτήριο” για τον Ημιτελικό.

Το κρύο, η λάσπη και η κούραση κάνουν ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα για τους διαγωνιζόμενους.

Νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος, με τον Βάιο να αποχωρεί συγκινημένος, ένα βήμα πριν από τον Ημιτελικό.

 

“Κράτησα τα δάκρυά μου να μην τρέξουν. Είναι ένα παιδί που εκτιμώ. Σίγουρα θα μου το “φυλάει” έξω, ανυπομονώ για να ρίξουμε ακόμα περισσότερα γέλια” είπε ο Αλέξανδρος.

“Από την πρώτη μέρα που μπήκα Έκανα τον κόσμο να γελάει εδώ μέσα, μόνιμα χαμογελούσα. Σίγουρα έχω αφήσει το στίγμα μου στη “Φάρμα”, νομίζω θα λείψω. Συγκινήθηκα” δήλωσε ο Βάιος κατά την αποχώρησή του.

Φάρμα: Αυτή είναι η τελική τριάδα

Με βάση τα παραπάνω, ο Αλέξανδρος Τέλλιας, ο Γιώργος Γιαννούλας και ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι οι τρεις που θα αγωνιστούν στον αποψινό τελικό.

Αύριο, Πέμπτη (21/12) μόνο ένας θα ανακηρυχθεί νικητής και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000€!

Φάρμα: Δείτε το trailer του αποψινού Ημιτελικού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα