Φάρμα: Αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – “Νομίζω έχω ξεπεράσει κάθε όριο”

Φάρμα: Αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – “Νομίζω έχω ξεπεράσει κάθε όριο”
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει μπάνιο στη Φάρμα glomex

Πριν το αγώνισμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε "καυτό" ντους, απέβαλε την αρνητική ενέργεια, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός "Φάρμας". "Ούτε η ίδια δεν πίστευα όλο αυτό που πέτυχα. Νομίζω έχω ξεπεράσει κάθε όριο", δήλωσε.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της “Φάρμας” παρακολουθήσαμε το καθιερωμένο πλέον μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, αλλά και μία δυναμική δοκιμασία αποχώρησης με άρωμα γυναίκας.

Έλενα Τσικιτίκου κι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναμετρήθηκαν σε πέντε δοκιμασίες, που η καθεμία βαθμολογούνταν διαφορετικά. Η αρχηγός της εβδομάδας, Κυριακή Κατσογρεσάκη, υπέδειξε ως πρώτη μονομάχο την Αλεξάνδρα, με τη δεύτερη να επιλέγει ως αντίπαλο μονομάχο την Έλενα Τσικιτίκου.

Πριν το αγώνισμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το ντους της, απέβαλε την αρνητική ενέργεια και προετοιμάστηκε ψυχολογικά για την αναμέτρηση.

Οι πέντε γύροι της δοκιμασίας ήταν άκρως απαιτητικοί για τις δύο μονομάχους και, παρόλο που στην αρχή το προβάδισμα πήρε η Αλεξάνδρα, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, με την ινφλουένσερ να τα βρίσκει “σκούρα”.

Τελικά από την Φάρμα αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έχοντας μία πολύ σύντομη, αλλά αξιοπρόσεκτη παρουσία στο ριάλιτι εγκλεισμού.  «Ούτε η ίδια δεν πίστευα όλο αυτό που πέτυχα. Νομίζω έχω ξεπεράσει κάθε όριο» δήλωσε χαρούμενη κατά την αποχώρησή της.

Δείτε παρακάτω όσα είπε:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα