Φάρμα: Η επιστροφή της Σάσας Μπάστα – Αποκαλυπτικά πλάνα

Φάρμα: Η επιστροφή της Σάσας Μπάστα – Αποκαλυπτικά πλάνα
Φάρμα Youtube / @ANT1

Η Σάσα Μπάστα επέστεψε στη "Φάρμα" μετά την περιπέτεια υγείας της, που την άφησε εκτός σπιτιού. Στο αποψινό επεισόδιο οι τραγουδίστριες του ριάλιτι θα εντυπωσιάσουν κάνοντας μπάνιο με μαγιό.

Επέστρεψε στη “Φάρμα” η Σάσα Μπάστα στο επεισόδιο της Κυριακής (06/12) μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, η οποία την ανάγκασε να μείνει εκτός σπιτιού ήδη από τις πρώτες ώρες της παρουσίας της στο ριάλιτι.

Η γνωστή τραγουδίστρια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με το μάτι της, το οποίο δεν βελτιωνόταν, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί της παρείχαν ιατρική περίθαλψη, της έδωσαν την κατάλληλη αγωγή και την επόμενη μέρα έκανε ξανά την εμφάνισή της στο σπίτι.

“Ο γιατρός μου έκανε διάνοιξη. Ήταν ένα χαλάζιο το οποίο έπρεπε να ανοιχτεί. Μου έδωσε και οδηγίες για μέσα στο ριάλιτι, κομπρέσες με ζεστό νερό και πολλή προσοχή, γιατί μπορεί να υποχώρησε τώρα αλλά μπορεί να ξαναβγεί”, δήλωσε η ίδια λίγο πριν μπει ξανά στη “Φάρμα”.

Απόψε, μάλιστα, η Σάσα Μπάστα θα είναι μια από τις παίκτριες που θα κάνουν μπάνιο με μαγιό και, όπως φαίνεται, θα εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ τις εντυπώσεις θα “κλέψει” και η Αγγελική Ηλιάδη.

Φάρμα: Δείτε το trailer της Δευτέρας (16/12)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα