Φάρμα: O Κουτσόπουλος σόκαρε τους παίκτες στην αποχώρηση – “Παρακολουθούμε το τραύμα”

Διαβάζεται σε 2'
Φάρμα: O Κουτσόπουλος σόκαρε τους παίκτες στην αποχώρηση – “Παρακολουθούμε το τραύμα”
Φάρμα - Λεωνίδας Κουτσόπουλος star tv

Η αναπάντεχη ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου προς τους παίκτες της “Φάρμας”, λίγο πριν την αποχώρηση.

 

Στη δοκιμασία αποχώρησης της «Φάρμας» οδηγήθηκαν οι παίκτες στον αχυρώνα, το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Πρωταγωνίστριες σε αυτή τη μονομαχία ήταν η Νάσια και η Πηνελόπη.

Οι δυο παίκτριες θα έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια σειρά από δοκιμασίες, ώστε να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του Star.

Κατά τη διάρκεια της μάχης, η Νάσια δεν άντεξε την πίεση με αποτέλεσμα να ταλαιπωρήσει το χέρι της και να οδηγηθεί στους γιατρούς.

Αφού επέστρεψε, το σκορ της αναμέτρησης ήταν ήδη στο 0-2 εις βάρος της και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπρεπε να προχωρήσει σε μια ανακοίνωση που θα άφηνε τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό.

«Η Νάσια θα μπορούσε να επιλέξει κάποιον από τον εξώστη για να την αντικαταστήσει στην επόμενη δοκιμασία. Έστω κι αν αυτός ο κάποιος κέρδιζε την δοκιμασία, θα πηγαίναμε στο 2-1. Πράγμα που σημαίνει ότι η Νάσια θα καλούνταν να επανέλθει και να αγωνιστεί. Κάτι που όμως που δεν μπορεί να συμβεί γιατί μας το απαγόρευσε ο γιατρός και μας είπε ότι θέλει φροντίδα το χέρι μέχρι εσύ πραγματικά να νιώσεις έτοιμη. Για εμάς λοιπόν το πιο δίκαιο είναι να παραμείνετε και οι δύο στη Φάρμα, να μην έχουμε αποχώρηση από αυτή τη δοκιμασία. Παρακολουθούμε το τραύμα, βλέπουμε και πράττουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Έτσι, και οι δύο παίκτριες παρέμειναν στο ριάλιτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα