Φάρμα: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια για το φαγητό – “Όχι σε μένα νταϊλίκια”

Διαβάζεται σε 2'
Φάρμα: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια για το φαγητό – “Όχι σε μένα νταϊλίκια”
GLOMEX

“Άναψαν” τα αίματα στη Φάρμα της Τρίτης την ώρα που μοίραζαν τις ποσότητες του φαγητού. “Δεν σε βλέπω καν”.

Μία διαδικασία που θα έπρεπε να είναι ευχάριστη, ή έστω… ανακουφιστική για τους παίκτες, μετατράπηκε σε “θερμό” επεισόδιο στη Φάρμα το βράδυ της Τρίτης.

Στο μοίρασμα των προμηθειών και των ποσοτήτων φαγητού ανά άτομο, ο Γιώργος Γιαννακίδης είπε στους συμπαίκτες του πως ήθελε να χαρίσει (ανταποδοτικά) στην πράσινη ομάδα ένα μέρος του φαγητού.

Ο Γιώργος Τσάμης, ωστόσο, είχε τις ενστάσεις του, με τους δύο παίκτες να έχουν έναν πολύ έντονο διάλογο.

“Εγώ επειδή το θέλω, θα δώσω ένα βάζο γλυκό του κουταλιού στα παιδιά. Κάποιοι είναι αναίσθητοι, πονηροί, φαταούλες και κοιτάνε την πάρτη τους. Η Έλενα έχει φάει σήμερα πιο πολύ από όλους τους παίκτες της ομάδας χωρίς να κουνηθεί”, είπε ο Γιαννακίδης, ωστόσο, όταν ο Τσάμης αντέδρασε, του είπε

“Ξέρεις τι σημαίνει ομάδα; Να μην εκμεταλλεύεσαι και να μη ζεις σε βάρος άλλων. Αν δεν ήμουν εγώ σήμερα, δεν θα έτρωγες τίποτα από αυτά“.

Αυτός ο αυταρχισμός και τα νταϊλίκια όχι σε μένα, εκεί που σε παίρνει. Νταϊλίκια και τραμπουκισμοί όχι σε μένα”, είπε ο Τσάμης με τον Γιαννακίδη να απαντά: “Γιατί τι θα κάνεις; Επειδή έξω από ‘δω δεν σε βλέπω καν, μη νομίζεις ότι εδώ μέσα σε βλέπω”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα