Φάρμα: “Πάρτι” στο Twitter για την αποχώρηση του Τσάμη – “Έφυγε η ποντικομαμή”

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Τσάμης στη "Φάρμα"
Γιώργος Τσάμης στη "Φάρμα"

Ο Νίκος Παρλάντζας κατάφερε να βγάλει εκτός “Φάρμας” τον Γιώργο Τσάμη, έναν παίκτη που είχε προκαλέσει πολλές φορές την αντιπάθεια του κοινού. Οι αντιδράσεις στο Twitter.

Με ένα ακόμα επεισόδιο επέστρεψε η “Φάρμα” στο Star το βράδυ της Πέμπτης (14/12), ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα πια για τον τελικό που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Ο Νίκος Παρλάντζας και ο Γιώργος Τσάμης ήταν οι δύο Μονομάχοι που οδηγήθηκαν στον αχυρώνα, ώστε να παλέψουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι, διεκδικώντας, παράλληλα, μια θέση στον τελικό του ριάλιτι.

Ο Νίκος δήλωσε ότι επέλεξε τον Τσάμη γιατί θέλει να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του και στους συμπαίκτες του, βγάζοντάς τον εκτός παιχνιδιού, με τον ηθοποιό να αναγνωρίζει, αφενός, το πόσο δυνατός παίκτης είναι, αλλά να θεωρεί, αφετέρου, πως έχει εμμονή μαζί του.

Οι δύο παίκτες τα έδωσαν όλα στη Μονομαχία, με τον Νίκο να αγωνίζεται σχεδόν με ένα χέρι. Παρόλα αυτά, κατάφερε να κερδίσει τον Τσάμη με σκορ 4-1 και να κάνει το… “όνειρό” του πραγματικότητα.

Ο Γιώργος λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από τη “Φάρμα” αναγνώρισε ξανά την ανωτερότητα του αντιπάλου του.

«Πιστεύω ότι δεν είναι αυτός που παρουσιάστηκε εδώ μέσα. Μπήκε σε έναν ρόλο που δεν τον άφησε ποτέ να γίνει ο Γιώργος που ήταν στην αρχή», δήλωσε ο Νίκος Παρλάντζας, ο οποίος προσπάθησε τελευταία στιγμή να ρίξει γέφυρες.

 

Η αποχώρηση του Γιώργου Τσάμη έφερε μεγάλη χαρά στους συμπαίκτες του, αλλά όχι μόνο. Οι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter/X, επίσης, χάρηκαν, καθώς γενικότερα ο ηθοποιός είχε προκαλέσει την αντιπάθεια πολλών με την συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

Οι αντιδράσεις του, η στρατηγική που χρησιμοποίησε καθόλη τη διάρκεια της “Φάρμας” και η πονηριά του σε κάποιες φάσεις, τον είχαν βάλει πολλές φορές στο στόχαστρο, ενώ πολλοί – συμπαίκτες και τηλεθεατές – αναρωτήθηκαν ουκ ολίγες φορές αν αυτό που έδειχνε ήταν ένας… ρόλος.

Φάρμα: Οι αντιδράσεις στο Twitter για την αποχώρηση Τσάμη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα