Γ. Κουκουράκης: Οι “Άγριες Μέλισσες” θυμίζουν σειρές του Netflix

Γ. Κουκουράκης: Οι “Άγριες Μέλισσες” θυμίζουν σειρές του Netflix
Ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης GLOMEX

Ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης, ο "Κωνσταντής" από τις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια μετά τις "Άγριες Μέλισσες", αλλά και για την τηλεοπτική εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει.

Ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης, ο “Κωνσταντής” από τις “Άγριες Μέλισσες”, βρέθηκε καλεσμένος στο “The 2Night Show”, όπου μίλησε για το ρόλο του στη σειρά, για το άγχος του ως προς τι θα κάνει επαγγελματικά μετά τις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά και για ποια τηλεοπτική εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως τα επεισόδια που βλέπουμε τώρα ήταν να προβληθούν την Άνοιξη, αλλά λόγω της covid-19 δεν τα γύρισαν ποτέ.

Όσον αφορά την αναγνωσιμότητα δήλωσε: “Η αλήθεια είναι ότι το χειρίζομαι σαν να μη συνέβη. Δεν άλλαξε κάτι στον κόσμο επειδή έγινα γνωστός… Ναι πήγα στην Μύκονο φέτος ένα διήμερο. Είχα δουλέψει εκεί τέσσερα καλοκαίρια, αγαπάω πολύ αυτό το νησί και έχω κάνει πολλούς φίλους που κρατήσαν με τα χρόνια. Έχω δουλέψει και ως μπάρμαν και ως σερβιτόρος. Γι’ αυτό αγάπησα το νησί, γιατί το είδα από την πίσω πλευρά.”

Ενώ συνέχισε: “Δεν ήταν ζητούμενο, ούτε διακαής πόθος, ούτε στόχος. Νομίζω ότι αυτό που άλλαξε ήταν ότι μπόρεσα να “ντιλάρω” τις άμυνες μου και να γίνω πιο ανοιχτός σαν άνθρωπος. Διότι με τους φίλους μου είμαι ανοιχτός, σε όσους γνωρίζω πρώτη φορά δεν είμαι. Δεν αντιλαμβάνομαι, όμως, ότι μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων και τους κρατάω συντροφιά. Έπρεπε να κάτσω λίγο να συσκεφτώ με τον εαυτό μου και να σκεφτώ ότι οι άνθρωποι αυτοί σε νιώθουν δικό τους κομμάτι, χάρη σε αυτούς είσαι αυτός που είσαι. Γι’ αυτό οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί οφείλεις να πεις ευχαριστώ στους ανθρώπους που σου δίνουν δύναμη, ελπίδα, ζεστασιά και αγάπη. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Ακόμη, μιλώντας για τον ρόλο του και τη σειρά δήλωσε: “Με τον “Κωνσταντή είμαι σίγουρος ότι δεν μοιάζω καθόλου. Για τον κάθε ρόλο υπάρχει μια προσχεδιασμένη πορεία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι υπάρχει μια σεναριακή πλοκή που ξεφεύγει από αυτά που είδαμε πέρυσι. Υπάρχει πολύ πιο σκοτεινό στοιχείο, σχεδόν διαστροφικό, πράγμα που ταιριάζει στα δικά μου “γνωρίσματα”. Επειδή δεν βλέπω τηλεόραση και δεν βλέπω και σειρές – βλέπω μόνο Netflix και ταινίες – μου θυμίζει αρκετά ό,τι έχω δει ως τώρα. Και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ”, δήλωσε ο Γιάννης Κουκουράκης

Τέλος, ο ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει ότι αν ερχόταν στην Ελλάδα το βρετανικό “Naked Attraction”, μια εκπομπή “ζευγαρώματος”, που οι συμμετέχοντες είναι γυμνοί, θα ήθελε να το παρουσιάσει..

“Είναι μια εκπομπή που είναι όλοι γυμνοί, χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους. Δεν υπάρχει, σου φεύγει το κεφάλι. Αν ερχόταν στην Ελλάδα, θα το παρουσίαζα”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα