Γ. Λιάνης: “Ντρέπομαι που αποκάλεσα γύφτο τον Μανώλη Αγγελόπουλο”

Γ. Λιάνης: “Ντρέπομαι που αποκάλεσα γύφτο τον Μανώλη Αγγελόπουλο”
Ο Γιώργος Λιάνης glomex

Ο δημοσιογράφος ζήτησε δημόσια συγγνώμη και δήλωσε μετανιωμένος που χρησιμοποίησε αυτό τον ρατσιστικό χαρακτηρισμό για τον Μανώλη Αγγελόπουλο.

Στην εκπομπή “Προσωπικά” θα βρεθούν το βράδυ της Παρασκευής η Αννούλα Βασιλείου και ο Στάθης Αγγελόπουλος, σε μια εκπομπή αφιερωμένη στον Μανώλη Αγγελόπουλο.

Στην πρωινή εκπομπή “Ευτυχείτε” του Open μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, ο οποίος θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μετά από 40 χρόνια, επειδή είχε αποκαλέσει τον Μανώλη Αγγελόπουλο “γύφτο”.

“Απεκάλεσα γύφτο τον Μανώλη Αγγελόπουλο. Είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι. Είναι κάτι για το οποίο έχω ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη μόνος μου, πολύ πριν μου ζητηθεί αυτή η συνέντευξη γιατί μόνο γύφτος, με την έννοια που νομίζει ο κόσμος, δεν ήταν ο Αγγελόπουλος. Σε μένα είχε δημιουργηθεί εκείνα τα χρόνια το λεγόμενο δημοσιογραφικό υπερεγώ. Ένα είδος αλαζονείας, ένα είδος έπαρσης. Το ότι ο μέγας Τσιτσάνης του εμπιστεύτηκε να του τραγουδήσει τραγούδια, αυτό δείχνει τι μέγεθος ήταν ο Αγγελόπουλος”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα