Game of Thrones: Η πικρή “αποκάλυψη” του Sir Davos σόκαρε το κοινό

Game of Thrones: Η πικρή “αποκάλυψη” του Sir Davos σόκαρε το κοινό
Φωτογραφία αρχείου Robb Cohen-Invision-AP

Την ώρα που πλησιάζουμε στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης τελευταίας σεζόν του GoT, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν - Τι δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη ο Liam Cunningham.

Ο Liam Cunningham έχει ενσαρκώσει τον Davos Seaworth στα 36 από τα 67 επεισόδια του Game of Thrones διαδραματίζοντας κρίσιμο ρόλο.

Ο πρώην πιστός ακόλουθος του Stanis Barratheon και νυν “σκιά” του Jon Snow, ο Sir Davos θεωρητικά ξέρει πολλά.

Την ώρα που πλησιάζουμε στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης τελευταίας σεζόν του GoT, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το ποιος τελικά θα καταφέρει να κερδίσει τον σιδερένιο θρόνο αφού πρώτα επιβιώσει από τις ορδές των White Walkers.

Ο 57χρονος Δουβλινέζος ηθοποιός μίλησε στο The Late Late Show και μίλησε με τον Ryan Tubridy στο RTÉ One. Και ο Cunningham κατάφερε να διατηρήσει το μυστήριο που τυλίγει τον όγδοο και τελευταίο κύκλο, στα ύψη.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα του, είπε πως έχει καταφέρει να ζήσει (στη σειρά) “μέχρι τώρα”. “Για την ώρα ζει. Αλλά μην ξεχνάτε το “Valar Morghulis”. Όλοι οι άνδρες πρέπει να πεθάνουν. Θα πεθάνουμε όλοι”, είπε. Φυσικά, η δήλωση αυτή αν και διφορούμενη, προκάλεσε ένα μικρό σοκ στο φανατικό κοινό της σειράς.

“Θα επαναλάβω όσα είπε ο Richard Plepler, ο επικεφαλής της ΗΒΟ. Θα δείτε πολλά στην τελευταία σεζόν. Είναι έξι επεισόδια που στην πραγματικότητα, είναι έξι ταινίες. Η σεζόν αυτή δεν θα θυμίζει τίποτα. Ο όρος “επικό”, δεν μπορεί να την περιγράψει”.

Είπε ακόμη πως οι περισσότεροι φανς της σειράς όταν τον βλέπουν, δεν θέλουν να μάθουν το τέλος.

Η σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας στις 14 Απριλίου. Μέχρι τότε, λίγη ακόμη υπομονή.

Θυμηθείτε το αινιγματικό teaser trailer με τίτλο “Crypts of Winterfell” παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα