Game of Thrones: Πόσο χρονών είναι η Arya;

Game of Thrones: Πόσο χρονών είναι η Arya;

Πώς πρέπει να αισθανόμαστε για όσα είδαμε σχετικά με την Arya; Πόσο ετών είναι τελικά; Το ίντερνετ τρελάθηκε. ΠΡΟΣΟΧΗ, SPOILERS

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΟΓΔΟΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ GAME OF THRONES

Στο δεύτερο επεισόδιο της όγδοης σεζόν του Game of Thrones, είδαμε μεταξύ άλλων το ειδύλλιο της Arya με τον Gendry να τελεσφορεί.

“Ο κόσμος καταστρέφεται αλλά πριν καταστραφεί, θέλω να δω πώς είναι”. Τάδε έφη Arya, και προχώρησε σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σιδερά.

Αμέσως, οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να ψάχνουν τις ηλικίες των ηρώων στη σειρά.

Βάσει της πλοκής και της εξέλιξης των πραγμάτων λοιπόν, στην όγδοη σεζόν η Arya είναι ακριβώς 18 ετών, ενώ ο Gendry πρέπει να είναι περίπου 23.

Στην πραγματικότητα, η Maisie Williams που ενσαρκώνει την Arya είναι σήμερα 22 και ο Joe Dempsie που παίζει τον Gendry, είναι 31.

Όπως γράφει το PopSugar:

Στην πρώτη σεζόν του πρώτου επεισοδίου, η Arya αναφέρει πως είναι 11 ετών. Με επτά χρόνια να έχουν κυλήσει στο σενάριο, όπως και στην πραγματικότητα, στο δεύτερο επεισόδιο της όγδοης σεζόν είναι 18.

Η ηλικία του Gendry δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο στο ξεκίνημα της σειράς είχε ήδη αναπτύξει ικανότητες σιδηρουργού. Στα βιβλία ο Gendry είναι περίπου πέντε χρόνια μεγαλύτερος από την Arya.

Στο δεύτερο επεισόδιο ο Gendry αναφέρει πως δούλευε σαν σιδηρουργός για τον Tobho Mott επί δέκα χρόνια.

Για την επίμαχη σκηνή, η ίδια η Williams αποκάλυψε στο Entertainment Weekly πως η παραγωγή της είπε “να δείξει” όσο γυμνό ήθελε η ίδια.

“Αποφάσισα να μη δείξω πολλά. Άλλωστε, δεν είναι αυτό το σημαντικό στοιχείο γύρω από τον χαρακτήρα της Arya”, είπε η ίδια, αναφέροντας πως η σκηνή του σεξ ήταν η μόνη για την οποία γνώριζε όταν ξεκινούσαν τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα