Γερμανού για το “Κατίνα” του Μαρτίκα: “Λίγα τα λόγια σου…”

Διαβάζεται σε 1'
Γερμανού για το “Κατίνα” του Μαρτίκα: “Λίγα τα λόγια σου…”
Ναταλία Γερμανού papadakispress

Θέση για το ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα κατά ρεπόρτερ της εκπομπής της Καινούργιου πήρε μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

Για το πρόσφατο ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα κατά της ρεπόρτερ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Έλενας Πολυκάρπου, την οποία και αποκάλεσε “νούμερο 1 κατίνα της τηλεόρασης” τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της “Καλύτερα δεν γίνεται” η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια, πήρε ξεκάθαρα το μέρος της δημοσιογράφου, κατακεραυνώνοντας τον πρώην παίκτη του Survivor, στον οποίο είπε:

“Το Κατίνα είναι όνομα και όχι βρισιά. Είναι υποκοριστικό του Κατερίνα. Και έπειτα να πω στον αγαπητό κύριο Μαρτίκα, τον οποίο δε γνωρίζω, δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου… Μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός φαρμακοποιός, μπορεί να έπεσε όντως θύμα ληστείας και λυπούμαστε όλοι για αυτό…

Αλλά τα χιλιόμετρα που έχει γράψει η Έλενα Πολυκάρπου στο ρεπορτάζ φίλε Σπύρο, που όλοι όσοι την ξέρουμε υποκλινόμαστε. Είναι από τις καλύτερες ρεπόρτερ. Οπότε λίγα τα λόγια σου και χαμηλά το κεφάλι. Λίγος σεβασμός στην Έλενα, την οποία όλοι οι συνάδελφοί της, την εκτιμούμε πάρα πολύ, σε όποια εκπομπή κι αν εργάζεται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα