Γη της Ελιάς Spoiler: Ένας νέος έρωτας γεννιέται στη Μάνη

Γη της Ελιάς Spoiler: Ένας νέος έρωτας γεννιέται στη Μάνη
Γη της Ελιάς mega tv

Πολλές θα είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής.

Μεγάλες θα είναι οι ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Ντόμινο εξελίξεων έρχεται στο επεισόδιο της Κυριακής στην δραματική σειρά, ενώ μια μεγάλη αποκάλυψη θα αναστατώσει τους πάντες.

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε την Κυριακή (28/5)

Η απόλυτη στάση της Ιουλίας απέναντι στη Μαργαρίτα, οδηγεί τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στην παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος. Η Μαρίνα όμως εξιστορεί στην Ιουλία όλο το παρελθόν της Μυρτάλης με τον Αλέξη και της δίνει να καταλάβει πως, εν μέρει, και η ίδια ενίσχυσε, άθελά της, την τρέλα του.

Η Ιουλία αναθεωρεί, αλλά η Μαργαρίτα εμμένει στην απόφασή της να παραιτηθεί. Ο Ορέστης νιώθει έντονη έλξη για τη Δήμητρα και επιδιώκει να την ξανασυναντήσει. Ο Στέφανος αποφασίζει να γυρίσει στην Ισπανία, καθώς το κλίμα στη Μάνη έχει αρχίσει να τον ψυχοπλακώνει. Η Άννα εντοπίζει το σπίτι της Ουρανίας προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για το φιάσκο, αλλά δεν τη βρίσκει εκεί.

Έτσι, ο Πότης αναγκάζεται να της αποκαλύψει τη μισή αλήθεια, προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα. Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στον γυναικολόγο για εξετάσεις κι εκεί γνωρίζουν ένα πολύ φιλικό ζευγάρι, τον Χάρη (Αντρέας Βούλγαρης) και τη Ρένα (Πολυξένη Σάββα). Η Μαργαρίτα παίρνει την απόφαση να σκορπίσει την τέφρα του Αλέξη στην αυλή της. Την ίδια ώρα ένας νέος έρωτας ξεκινά να γεννιέται.

Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer της Κυριακής (28/5)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα