Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το Survivor

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το Survivor
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου papadakispress

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου, λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor. 

Μια αναπάντεχη αποχώρηση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor, όταν στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποφάσισε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης για προσωπικούς λόγους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή “Love it” της Ιωάννας Μαλέσκου προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2022.

Ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας ότι ο ίδιος φοβήθηκε μήπως “αλλοιωθεί”, όπως τόνισε.

“Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες στο Survivor. Αυτοί που μπαίνουν για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που μπαίνουν έχοντας κάποια προβλήματα και θέματα από πριν. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν προσωπικοί, δεν χρειάζεται να τους πω. Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες αλλάζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι, αυτό εμένα με δυσκόλεψε πάρα πολύ και δεν ήθελα να αλλοιωθώ. Αισθανόμουν ότι θα έμπαινα σε ένα κυκεώνα σκέψης που με αλλοίωνε σαν άνθρωπο. Άρχισα να φωνάζω περισσότερο, να μην συγκρατώ τον εαυτό μου και είχα πέσει και ψυχολογικά”, είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο παιχνίδι. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Είναι πολύ οξύθυμος, επιθετικός πάρα πολύ απέναντί μου αλλά και σε άλλους παίκτες, πάθαινε κρίσεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι. Μούδιασα, ήταν ο λόγος που έκανα κλικ και είπα ότι θα μιλήσω με την παραγωγή για να φύγω. Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα. Όταν αποφάσισα να φύγω και είπα στην παραγωγή ότι δεν αντέχω άλλο, η γεύση ήταν πικρή”, συνέχισε ο ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα