Γιώργος Λιανός: Η κόρη μου δεν θέλει να πάω στο Survivor – Μου κόπηκαν τα πόδια

Γιώργος Λιανός: Η κόρη μου δεν θέλει να πάω στο Survivor – Μου κόπηκαν τα πόδια

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στην εκπομπή τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στη σχέση του με το Σάκη Τανιμανίδη, καθώς και στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπή The 2Night Show τον φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Λιανό, ο οποίος κάνει πολλά και ωραία πράγματα στην τηλεόραση τον τελευταίο καιρό, καταφέρνοντας κάθε φορά να “παντρέψει” και να φέρει εις πέρας διαφορετικά είδη ψυχαγωγίας.

Ο Γιώργος Λιανός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 3, όπου έλαβε τη 2η θέση, δεν έμεινε μόνο στο τραγούδι, αλλά δοκίμασε και άλλα πράγματα, κάνοντας, παράλληλα με τη μουσική, μια εξαιρετική καριέρα στην τηλεόραση ως παρουσιαστής, αν και τον είχαμε συνηθίσει ως συμπαρουσιαστή.

Για αυτό του τον “βοηθητικό ρόλο” μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εξαιρετική συνεργασία του με την ομάδα του Acun, εξηγώντας πώς προέκυψε και αναφέροντας και αποκαλύπτοντας, παράλληλα, τον λόγο που έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Εγώ όταν συνεργάστηκα με την ομάδα του Acun ήμουν σε μία πολύ δύσκολη επαγγελματικά φάση. Προσπαθώντας να θυμηθώ τις συζητήσεις που έκανα εκείνο τον καιρό, φεύγοντας από την Ελένη Μενεγάκη με όχι και τόσο καλές συνθήκες. Είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Απλά υπήρχε μια διαδικασία ανανέωσης της όλης ομάδας. Δεν θα μπορούσε κάποιος να μου κόψει το συμβόλαιο, απλά ένιωσα ότι υπήρχε ένα κλίμα το οποίο δεν ήταν τόσο θετικό για μένα.”.

“Δηλαδή ή θα ήμουν στην εκπομπή και θα ήμουν αφανής ήρωας και δεν θα έκανα πολλά πράγματα, ή θα έπρεπε να παραμείνω και να κατσικωθώ στο συμβόλαιο και να πω «μάγκες, θα με πληρώνετε γι’ άλλο ένα χρόνο, δεν με νοιάζει τι κάνετε κλπ.». Εγώ δεν ένιωθα καλά με το δεύτερο σενάριο. Επομένως όταν αντιλήφθηκα ότι υπάρχει γενικότερα μια αρνητική ενέργεια, το συζήτησα με την Ελένη κατευθείαν και το λύσαμε και έφυγα. Αλλά έφυγα μην έχοντας να κάνω κάτι άλλο”.

Επίσης, μίλησε για τη συμμετοχή του ως συμπαρουσιαστής στο Survivor, όπου έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο, όπως ανέφερε. Αναφέρθηκε στην πάρα πολύ καλή σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ ανέφερε και ένα περιστατικό που του “έκοψε τα πόδια” όταν είπε το “ναι” στη συμμετοχή του στο Survivor για άλλη μια χρονιά.

“Όταν άκουσα την κόρη μου να φωνάζει όχι, γιατί να πας στο Survivor, μου κόπηκαν τα πόδια. Αυτό με διέλυσε, έπρεπε να της εξηγήσω ότι υπάρχει ο ΕΦΚΑ, το ΤΕΒΕ, θα έπρεπε να μπούμε σε άλλες συζητήσεις. Από τη μία είναι καλό γιατί είναι ένα δυνατό project και θα λύσει και κάποια θέματα οικονομικά, αλλά από την άλλη ζω τη ζωή του ναυτικού”.

Βέβαια, όπως όλοι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έτσι και ο Γιώργος Λιανός, έπαιξε μαζί του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα