GNTM 2: Άδικη αποχώρηση στη φωτογράφιση “Μαίρη Πόπινς” – Αντιδράσεις στο twitter

GNTM 2: Άδικη αποχώρηση στη φωτογράφιση “Μαίρη Πόπινς” – Αντιδράσεις στο twitter
Αποχώρηση GNTM Glomex

Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν στον αέρα, κάνοντας τραμπολίνο, ως "Μαίρη Πόπινς". Όλα όσα έγιναν στη φωτογράφιση και στο πλατό. Μια άδικη αποχώρηση που έκανε έξαλλους τους τηλεθεατές στο twitter.

Σε μια πολύ ιδιαίτερη και παραμυθένια φωτογράφιση δοκιμάστηκαν τα κορίτσια του GNTM 2 στο επεισόδιο της Τρίτης, αφού κλήθηκαν να μεταμφιεστούν σε “Μαίρη Πόπινς” και να φωτογραφηθούν στον αέρα, κάνοντας τραμπολίνο.

Το αβαντάζ και το “χαντάκωμα”

Η Άννα, που ήταν η νικήτρια του προηγούμενου επεισοδίου, είχε δύο αβαντάζ, τα οποία χρησιμοποίησε εναντίον της Μαρίας και εν μέρει της Εμμανουέλας, καταφέροντας να τις “χαντακώσει” ως ένα σημείο.

Η Μαρία επιλέχθηκε για να κάνει μόνη της το μακιγιάζ και το χτένισμά της, ενώ η Εμμανουέλα να φωτογραφηθεί δίνοντας βάση στα χέρια (παρά στα πόδια), γνωρίζοντας πως η συγκεκριμένη παίκτρια δεν δουλεύει καλά τα άκρα της.

Φωτογράφιση αλά “Μαίρη Πόπινς”

Τα μοντέλα της τελικής δεκάδας του φετινού παιχνιδιού έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να φέρουν εις πέρας όσα τους ζητήθηκαν, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, ωστόσο, όλες με πείσμα και φαντασία στις πόζες τους.

Η Χαρά Παππά συνεργάστηκε άψογα με τον φωτογράφο, γι’ αυτό και της δόθηκε ένα βραβείο: να πάει βόλτα με ιστιοπλοϊκό επιλέγοντας μια φίλη της. Η Χαρά διάλεξε την Κέισι και μαζί γνώρισαν τον Γιάννη Αποστολάκη.

Όσα έγιναν στο πλατό

Στο πλατό, έγινε επίπληξη στη Μαρία γιατί, ενώ έπρεπε να βαφτεί μόνη της, όπως όριζε το ντιζαβαντάζ της, εκείνη ζήτησε ρετούς λίγο πριν τη φωτογράφιση από μία make up artist.

Έξω φρενών έγιναν η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου στο σετ, αλλά και οι τέσσερις κριτές του διαγωνισμού όταν βρέθηκαν στο πλατό.

Γενικότερα, όλα τα κορίτσια τα πήγαν πολύ καλά με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Οι δύο καλύτερες φωτογραφίες, όμως, ήταν της Χαράς Παππά και της Άννας – Μαρίας!

Η μεν πρώτη έκανε σπαγγάτο στον αέρα και, έτσι, ήταν μια σύγχρονη “Μαίρη Πόππινς”, η δε δεύτερη είχε μία κλασική πόζα που θύμιζε πάρα πολύ την ηρωίδα της ταινίας. Την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Χαρά.

Τρία ήταν τα κορίτσια που μετά τη δοκιμασία με τη Μαίρη Πόπινς είχαν τη χειρότερη φωτογραφία: η Ασημίνα, η Εμμανούελα και η Μαρία, ενώ στο τέλος έμειναν για αποχώρηση οι πρώτες δύο.

Τελικά έφυγε η Εμμανουέλα Μάινα και η Άννα – Μαρία ξέσπασε σε κλάματα, ενώ όλες οι κοπέλες σοκαρίστηκαν, καθώς περίμεναν πως θα φύγει η Ασημίνα, η οποία ήταν αρκετές φορές στη θέση αποχώρησης.

Αντιδράσεις στο twitter

Το ίδιο περίμεναν και οι αγαπητοί τουιτεράδες, οι οποίοι έγιναν έξαλλοι με την απόφαση των κριτών να διώξουν την Εμμανουέλα, ένα κορίτσι που πάντα τα πήγαινε καλά και όχι την Ασημίνα, που είναι πάντα μέτρια.

Μάλιστα, πολλοί αναφέρθηκαν στο ότι όλο αυτό έγινε επειδή η Εμμανουέλα ποτέ δεν είχε μπλεχτεί σε καβγάδες στο σπίτι και γι΄αυτό δεν ήταν ένα πρόσωπο που θα έφερνε νούμερα τηλεθέασης.

Επίσης, σχολιάστηκε το γεγονός ότι η φωτογραφία της ήταν παρόμοια με της Κάτιας, όπως και η πόζα, ωστόσο, την πρώτη την έδιωξαν και τη δεύτερη την αποθέωσαν.

Δείτε τα tweets:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα