GNTM 2: Τι αλλάζει από το επόμενο επεισόδιο

GNTM 2: Τι αλλάζει από το επόμενο επεισόδιο
Η κριτική επιτροπή του GNTM Facebook / @Greece's Next Top Model

Μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα μετάδοσης του GNTM θα δούμε από την ερχόμενη βδομάδα. Ξεκινούν οι φωτογραφίσεις και οι πρώτες ίντριγκες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM παρακολουθήσαμε την πρώτη μέρα του bootcamp, είδαμε την επεισοδιακή πασαρέλα των κοριτσιών και μάθαμε τις 40 κοπέλες περνούν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και που βρίσκονται ένα βήμα πριν μπουν στο σπίτι.

Το επόμενο επεισόδιο του GNTM, που θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 30 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται ακόμη πιο ενδιαφέρον, αφού τα κορίτσια θα κληθούν να φωτογραφηθούν φορώντας μαγιό στη θάλασσα και ο ανταγωνισμός θα “χτυπήσει κόκκινο”.

Ξεκινούν οι πρώτες ίντριγκες, ενώ έρχεται η στιγμή που για άλλη μια φορά μερικές κοπέλες θα γυρίσουν σπίτι τους, ενώ κάποιες άλλες θα μπουν στο σπίτι που θα απογειώσει την καριέρα τους. Παράλληλα, οι απαιτήσεις των κριτών γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες.

Επίσης, από τη νέα βδομάδα προβολής του GNTM, το οποίο παρακολουθούμε κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Star Tv, πρόκειται να υπάρξει μια μικρή αλλαγή. Τα επεισόδιο θα ξεκινούν στις 21:00, όπως γινόταν μέχρι τώρα, ωστόσο, θα τελειώνουν στις 00:00 και όχι στις 23:30.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα