GNTM 2: Σέξι φωτογράφιση με super cars στη θρυλική πίστα της Ίμολα

GNTM 2: Σέξι φωτογράφιση με super cars στη θρυλική πίστα της Ίμολα

Τα κορίτσια του GNTM 2 φόρεσαν αστραφτερά, μίνι φορέματα σε έντονα χρώματα και φωτογραφήθηκαν με σέξι διάθεση μπροστά από πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα.

Τα κορίτσια του GNTM 2 βρίσκονται ακόμα στο Μιλάνο και δοκιμάζουν τις δυνατότητες, τις ικανότητες και τις αντοχές τους στις δύσκολες φωτογραφίσεις που τους βάζει η κριτική επιτροπή.

Αρχικά, τα κορίτσια δοκιμάστηκαν σε μια μακάβρια φωτογράφιση, όπου κλήθηκαν να ποζάρουν σαν Ιταλίδες χήρες που κλαίνε τον νεκρό τους άντρα, με την καθεμία να έχει ένα διαφορετικό συναίσθημα.

Έπειτα, πήγαν στη θρυλική πίστα της Ίμολα και έκαναν βόλτα ως συνοδηγοί με μία ακριβή, γρήγορη και κατακόκκινη Ferrari, που τους ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ενώ, αμέσως μετά, ήρθε η στιγμή για μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα φωτογράφιση!

Τα κορίτσια φόρεσαν τέσσερα αστραφτερά, μίνι φορέματα σε πολύ ωραία και έντονα χρώματα (μωβ, γαλάζιο, πράσινο και ροζ), αλλά και ψηλοτάκουνα, που τις έκαναν πολύ όμορφες.

Έπειτα, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με σέξι διάθεση μπροστά από τα super cars της πίστας, ενώ η καθεμία κρατούσε από ένα σχετικό αντικείμενο, που έπρεπε να εντάξει στη φωτογραφία της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα