GNTM 3: Αυτοί θα δυσκολευτούν στη γυμνή φωτογράφιση

GNTM 3: Αυτοί θα δυσκολευτούν στη γυμνή φωτογράφιση
Παρασκευή, Σήφης και Χρύσα από το GNTM 3 Glomex

Κλάματα θα έχουμε στη γυμνή φωτογράφιση του GNTM 3 το βράδυ της Δευτέρας (28/09). Ποιοι θα δυσκολευτούν περισσότερο. Αποκλειστικά πλάνα από τη δοκιμασία.

Σε γυμνή φωτογράφιση θα δοκιμαστούν το βράδυ της Δευτέρας (28/09) οι 10 παίκτες και οι 10 παίκτριες του GNTM 3, ωστόσο, κάποιοι θα διστάσουν να συμμετάσχουν στη δοκιμασία.

Σίγουρα πρόκειται για ένα απαιτητικό και καθόλου εύκολο concept, στο οποίο κάθε μοντέλο θα έχει δύο λήψεις, μια με ρούχα και μια χωρίς.

Η γυμνή φωτογράφιση θα έχει κοινωνικό μήνυμα, ενώ οι διαγωνιζόμενοι/ες θα λάβουν τυχαία από μία λήψη πριν από τη δοκιμασία, την οποία θα κληθούν να αντιγράψουν.

Όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής “Φωλιά των Κου Κου”, πολλοί είναι εκείνοι που θα έχουν δεύτερες σκέψεις και θα “κάνουν πίσω”.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, οι τρεις που θα δυσκολευτούν περισσότερο θα είναι η Παρασκευή, ο Σήφης και η Χρύσα, ενώ δεν θα λείψουν τα κλάματα.

Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους θα ντραπούν, ενώ άλλοι θα σκεφτούν τους γονείς τους που τους παρακολουθούν στην τηλεόραση. Ποιοι θα τα καταφέρουν άραγε;

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα