GNTM 3: Η αποχώρηση – έκπληξη που έβαλε “φωτιά” στο πλατό

GNTM 3: Η αποχώρηση – έκπληξη που έβαλε “φωτιά” στο πλατό
Αποχώρηση GNTM 3 glomex

Τα μοντέλα κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν στο νέο τραγούδι της Τάμτα και του Mente Fuerte. Ποιο μοντέλο πήρε την καλύτερη λήψη και ποιο αποχώρησε.

Προς τον μεγάλο τελικό οδεύουν σιγά σιγά τα μοντέλα του GNTM 3, μετά την αποχώρηση του Δημοσθένη του “γύπα” στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/11).

Το επίπεδο δυσκολίας ανέβηκε πολύ ψηλά, καθώς οι κορυφαίοι 8 του διαγωνισμού μοντέλων του Star βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (1/12), τα μοντέλα κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν, ποζάροντας και χορεύοντας, στο νέο τραγούδι της Τάμτα και του Mente Fuerte.

Το “πάνω χέρι” στη φωτογράφηση είχε η Ξένια, η οποία είχε λάβει την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο πλατό, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να μοιράσει τα disadvantage. Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Ανδρέας, ο οποίος θα έπρεπε να χορέψει χωρίς μουσική.

Την αρχή στο πλατό έκανε η Μαριαγάπη, η οποία δυσκολεύτηκε αρκετά να καταλάβει το κόνσεπτ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα, μετά τα σχόλια που δέχτηκε από τους κριτές που βρίσκονταν στο σετ.

Από την άλλη, ο Ηρακλής, που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την Τάμτα, έδειξε ότι το “έχει” με τον χορό, εντυπωσιάζοντας τους πάντες στο πλατό.

Τα βλέμματα έκλεψε ο έξαλλος χορός του Άγγελου Μπράτη μαζί με την Ξένια, που κατάφεραν να ξεσηκώσουν με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Ο κριτής του GNTM 3 που έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως είναι πολύ καλός χορευτής, είχε εξηγήσει από πριν ότι του άρεσε πολύ το τραγούδι.

Στο πλατό, η κριτική ήταν έντονη, με τους Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό να δυσκολεύονται αρκετά και να διαφωνούν ως προς το αποτέλεσμα.

Στις δύο καλύτερες φωτογραφίες βρέθηκαν ο Έντουαρντ και ο Ηρακλής. Την καλύτερη λήψη, όμως, είχε ο Ηρακλής, όπως ήταν λογικό και από τα θετικά σχόλια που προηγήθηκαν.

Στον αντίποδα, 3 κορίτσια βρέθηκαν στο bottom 3. Λία, Μαριαγάπη και Ξένια είχαν τις χειρότερες προσπάθειες, με τους κριτές να είναι αρκετά απογοητευμένοι από τα μοντέλα. Ωστόσο, την πιο κακή εικόνα είχε η Λία, η οποία ήταν η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει.

Η συγκίνησή της ήταν έντονη, και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Ανδρέα. Η αντίδραση κάποιων παικτών στο άκουσμα της αποχώρησης της Λίας, έφερε αρκετή ένταση και “πηγαδάκια” στο πλατό, καθώς η παίκτρια δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο ριάλιτι από τα περισσότερα μοντέλα.

Λίγο πριν την αποχώρησή της από το σπίτι, η Λία επέλεξε να περάσει λίγο χρόνο με τον Ανδρέα, το Έντουαρντ και την Παρασκευή, με τους παίκτες του “campaign room” και ιδίως τον Αιμιλιάνο, να σχολιάζουν ότι μόνο ο Ανδρέας θα λυπηθεί για την αποχώρηση της Λίας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα