GNTM 3: Η απρόσμενη αποχώρηση έφερε κλάματα στο πλατό

GNTM 3: Η απρόσμενη αποχώρηση έφερε κλάματα στο πλατό
GNTM 3 glomex

Τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν ως αριστοκράτες που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους. Ποιος πήρε την καλύτερη λήψη και ποιος είδε την πόρτα της εξόδου.

Μετά την αποχώρηση της Ρασέλ στο επεισόδιο της Δευτέρας (9/11), το κλίμα στο σπίτι του GNTM 3 άλλαξε για τα καλά και οι παίκτες κατάλαβαν ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Η επόμενη δοκιμασία αποχώρησης βρήκε τους παίκτες στη λίμνη Βουλιαγμένης, όπου έπρεπε να ποζάρουν στον φακό του Αποστόλη Κουκουσά για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους.

Οι διαφορετικές ράτσες των σκυλιών, είναι το στοιχείο-κλειδί του αβαντάζ του Σήφη, που είχε την δυνατότητα να “σεταρει” τους συμπαίκτες του με τους τετράποδους παρτενέρ. Ο Σήφης έδωσε τα δυο μειονεκτήματα στον Έντουαρντ και τον Ανδρέα, με στόχο να τους δυσκολέψει.

Στη φωτογράφηση το κόνσεπτ με τα σκυλιά δυσκόλεψε αρκετά τον Παναγιώτη, ο οποίος στο σετ δεν άκουσε και τα καλύτερα λόγια από τους coaches.

Από την άλλη, η Λία παραλίγο να “γκρεμίσει” το σετ, καθώς τα αξιαγάπητα τετράποδα ζώα την πήραν παραμάζωμα. Ωστόσο, τα πήγε πολύ καλά και ήταν δεδομένο ότι εξασφάλισε μια θέση στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Έτσι κι έγινε! Καθώς η παίκτρια στο πλατό άκουσε πολύ θετικά σχόλια. Την καλύτερη φωτογραφία διεκδίκησαν τρία άτομα και συγκεκριμένα ο Αιμιλιάνο, η Λία και ο Ανδρέας. Τελικά, οι 4 κριτές διάλεξαν ότι η καλύτερη φωτογραφία ήταν της Λίας, καθώς ήταν η πιο ολοκληρωμένη.

Στον αντίποδα, η Μαριαγάπη, ο Παναγιώτης και η Μαρινέλα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες στη σημερινή δοκιμασία του GNTM. Οι κριτές αποφάσισαν ότι εκείνος που πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό είναι ο Παναγιώτης, μια απόφαση που έφερε κλάματα στο πλατό, τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους φίλους του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα