GNTM 3: Εκτός παιχνιδιού η Ρασέλ – Η συγκίνηση της “κλίκας”

GNTM 3: Εκτός παιχνιδιού η Ρασέλ – Η συγκίνηση της “κλίκας”
glomex

Η πιο πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη του φετινού GNTM αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων. Κλάματα από τους φίλους της, ξέφρενα γέλια από τους "εχθρούς" της.

Η τελική δεκάδα του GNTM 3 έκανε το πρώτο της ταξίδι εκτός Αθηνών για μια φαινομενικά απλή, αλλά πολύ απαιτητική φωτογράφιση.

Τη Δευτέρα (09/11) τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να “αναμειχθούν” με τους ανθρώπους του χωριού και να δημιουργήσουν μία σύγχρονη καρτ ποστάλ.

Στο γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας βρέθηκαν οι 10 καλύτεροι παίκτες του GNTM 3 με τον coach τους Γιώργο Καράβα, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Άγγελο Μπράτη.

Με έμπνευση από το χωριό, τα μοντέλα κλήθηκαν να ζωντανέψουν εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στον φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου.

Η Μαριαγάπη στην περασμένη δοκιμασία είχε την καλύτερη φωτογραφία γι’ αυτό είχε το πλεονέκτημα να δώσει disadvantage σε δυο διαγωνιζόμενους. Αυτοί ήταν ο Δημοσθένης και η Ρασέλ.

Στο πλατό, οι τέσσερις κριτές σχολίασαν τις λήψεις και τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν ο Σήφης και η Μαρινέλα. Η φωτογραφία της εβδομάδας, όμως, ανήκε στον Σήφη, ο οποίος θα έχει το πάνω “χέρι” στην επόμενη δοκιμασία.

Στον αντίποδα, όπως είχε διαρρεύσει και από τα spoilers, η Ρασέλ, η πιο πολυσυζητημένη διαγωνιζόμενη του φετινού GNTM, αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων.

Η παίκτρια είχε τη χειρότερη φωτογραφία μαζί με τον κολλητό της, τον Δημοσθένη, ωστόσο οι κριτές αποφάσισαν ότι εκείνη έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα