GNTM 3 – Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί – Αυτή είναι η τετράδα του τελικού

GNTM 3 – Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί – Αυτή είναι η τετράδα του τελικού
Η πεντάδα του GNTM 3 Instagram / @Greece's Next Top Model

Τέσσερις θα είναι οι παίκτες που θα προχωρήσουν στον μεγάλο τελικό του GNTM 3. Ποιος θα αποχωρήσει στον ημιτελικό, μετά από την αλά Τζέιμς Μποντ φωτογράφιση.

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη (15/12), βρίσκονται τα πέντε μοντέλα του GNTM 3: ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας, ο Έντουαρντ, ο Ηρακλής και η Παρασκευή.

Στον αποψινό ημιτελικό, τα μοντέλα θα δοκιμαστούν σε μία απαιτητική, διπλή φωτογράφιση, όπου θα μεταμορφωθούν σε “υπερ-πράκτορες” αλά Τζέιμς Μποντ.

Μετά τη δύσκολη δοκιμασία, ένας παίκτης θα αποχωρήσει, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα πάνε στον τελικό, όπου θα αναδειχθεί το επόμενο Greece’s Next Top Model του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Η ίδια η Βίκυ Καγιά είχε κάνει spoiler στην εκπομπή “Ευτυχείτε” πριν από μερικές μέρες, λέγοντας πως ο φετινός τελικός δεν θα είναι αντρική υπόθεση και προδίδοντας, έτσι, την παρουσία της Παρασκευής στην τελική τετράδα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης που θα φτάσει στην πηγή αλλά δεν θα πιει νερό, θα είναι ο Έντουαρντ.

Η αποχώρηση του Έντουαρντ σίγουρα θα στεναχωρήσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, καθώς το νεαρό μοντέλο έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές στα social media.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα