Τελικός GNTM 3: Τρεις δοκιμασίες, εκπλήξεις και αλλαγές στην ψηφοφορία

Τελικός GNTM 3: Τρεις δοκιμασίες, εκπλήξεις και αλλαγές στην ψηφοφορία
GNTM 3 Star TV

Οι αλλαγές που θα δούμε στον φετινό τελικό του GNTM. Πώς θα γίνει η ψηφοφορία και η ανάδειξη του νικητή. Ποιους θα δούμε στο πλευρό των φιναλίστ.

Πλησιάζει η μέρα του μεγάλου τελικού για τα μοντέλα του GNTM 3, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη (15/12), στο Star και θα αναδείξει τον φετινό νικητή ή την φετινή νικήτρια του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο νικητής ή η νικήτρια θα λάβει το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models στο Λονδίνο, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από το House Of Jewels.

Το βράδυ της Δευτέρας (14/12) θα διεξαχθεί ο ημιτελικός που θα έχει μια διπλή φωτογράφιση αλά Τζέιμς Μποντ, ενώ ένας από τους 5 παίκτες θα αναγκαστεί να αποχωρήσει, ενώ τα spoilers που κυκλοφορούν αναφέρουν ήδη το όνομα του μοντέλου που δεν θα προχωρήσει στον τελικό.

Τελικός GNTM 3

Στον τελικό της Τρίτης (15/12) θα δούμε τους τέσσερις φιναλίστ να λαμβάνουν μέρος σε τρεις απαιτητικές δοκιμασίες. Οι κριτές του GNTM 3 θα αξιολογήσουν τους διαγωνιζόμενους και θα τους βαθμολογήσουν ξεχωριστά.

Στη συνέχεια η διαδικασία θα περάσει στο τηλεοπτικό κοινό, που θα ψηφίσει αυτόν ή αυτήν που επιθυμεί για νικητή. Στο τέλος οι ψήφοι του κοινού θα προσμετρηθούν μαζί με τη βαθμολογία των κριτών και θα αναδειχτεί ο νικητής.

Ωστόσο, φέτος η ψηφοφορία από το κοινό δεν θα γίνεται δωρεάν, όπως αποκάλυψε προσφάτως η Βίκυ Καγιά, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα με το σύστημα, όπως έγινε πέρυσι.

Πάντως, μία έκπληξη θα περιμένει τους τέσσερις φιναλίστ, καθώς ο καθένας τους θα επιλέξει δύο πρώην συμπαίκτες του για τον εμψυχώσουν και να είναι δίπλα του σε αυτή τη διαδικασία.

Ακόμα μία έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές, καθώς στο πλατό του παιχνιδιού θα βρεθούν 15 από τους 40 παίκτες που είχαν πάρει μέρος στα bootcamp για να βοηθήσουν ή και να… δυσκολέψουν την τελική τετράδα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα