GNTM 3: Τέσσερις παλιοί παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι

GNTM 3: Τέσσερις παλιοί παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι
GNTM 3 Glomex

Επιστροφή παλιών παικτών στο σπίτι του GNTM 3 θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο. Πώς θα αντιδράσουν οι διαγωνιζόμενοι όταν μάθουν ότι γίνονται ξανά 12;

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Αντωνόπουλου από το GNTM 3 το βράδυ της Τρίτης (10/11), οι διαγωνιζόμενοι/ες του ριάλιτι μόδας του Star είναι πλέον 8.

Ωστόσο, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί, καθώς στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα (16/11) θα έχουμε επιστροφή των παλιών παικτών.

Τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι διαγωνιζόμενοι ανέμεναν αυτή την επιστροφή, καθώς είναι κάτι που γίνεται σε κάθε κύκλο του GNTM, όπως τα προηγούμενα 2 χρόνια.

Παρόλα αυτά, στο άκουσμα πως 4 παλιοί παίκτες θα επιστρέψουν στο σπίτι, τα 8 μοντέλα σοκάρονται και δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τη νέα κατάσταση.

Όπως βλέπουμε στο trailer, η επιλογή δεν θα γίνει μέσω ψηφοφορίας, αλλά από τον guest που θα έχουν οι κριτές του GNTM 3.

Θα δούμε, επίσης, φωτογράφιση με ζευγάρια που θα ποζάρουν στον αέρα, σε ένα concept εμπνευσμένο από την εμβληματική ταινία “The Karate Kid”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα