GNTM 4: Άφωνοι οι κριτές με την αποκάλυψη της Κυβέλης – “Έχω δεχθεί παρενόχληση”

GNTM 4: Άφωνοι οι κριτές με την αποκάλυψη της Κυβέλης – “Έχω δεχθεί παρενόχληση”
Κυβέλη Χατζηευστρατίου glomex

Μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού κύκλου του ριάλιτι μόδας του Star αποκάλυψε πως έχει δεχθεί και εκείνη παρενόχληση. Η αντίδραση των κριτών.

Το κίνημα #MeToo και η παρενόχληση ήταν το θέμα της φωτογράφισης το οποίο κλήθηκαν να αποτυπώσουν στις λήψεις του τα μοντέλα του GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης (12/10) και μια αναπάντεχη αποκάλυψη ήρθε δια στόματος Κυβέλης Χατζηευστρατίου.

Τα μοντέλα πόζαραν συγκεκριμένα για μια καμπάνια με κεντρικό θέμα τη φωνή και πώς αυτή όταν ενωθεί με άλλες φωνές είναι ικανή να δημιουργήσει ένα κίνημα. Όπως ήταν λογικό κάποια από τα επίδοξα μοντέλα κατάφεραν να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο το συναίσθημα που απαιτούνταν φέρνοντας στην επιφάνεια δικά τους αντίστοιχα βιώματα.

Ένα από τα αυτά ήταν και η Κυβέλη, η οποία είναι από τα κορίτσια που έχει ήδη ξεχωρίσει και συζητηθεί αρκετά στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star και η οποία εξομολογήθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και τους συμπαίκτες της πως και εκείνη έχει πέσει θύμα παρενόχλησης.

Όπως είπε, τη στιγμή της φωτογράφισης σκέφτηκε να βγάλει το συναίσθημα της απόγνωσης και εξήγησε ότι προσπάθησε να ανασύρει δικές της μνήμες, καθώς και εκείνη έχει πέσει θύμα παρενόχλησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα