GNTM 4 – Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς ήταν με μακριά μαλλιά η φετινή “κακιά”

GNTM 4 – Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς ήταν με μακριά μαλλιά η φετινή “κακιά”
Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου στο GNTM 4 Star Tv

Η 19χρονη Κυβέλη Χατζηευστρατίου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με τη συμμετοχή της στο GNTM 4. Το hair look που είχε, πριν από το κομψό κοντό κούρεμα που "υιοθέτησε".

Στο στόχαστρο του Twitter ως η φετινή “κακιά” βρέθηκε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του GNTM 4 η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία έστρεψε τα βλέμματα επάνω της λόγω της συμπεριφορά της.

Όταν οι παίκτες του ριάλιτι μοντέλων του Star είχαν μεταφερθεί στο κοινόβιο loft, η 19χρονη από την Κέρκυρα αντέδρασε πολύ άσχημα, ενώ ήθελε να φύγει από το παιχνίδι επειδή δεν άντεχε να κοιμάται σε ράντζο.

“Εγώ δεν κοιμάμαι σε τέτοιο κρεβάτι. Όχι, δεν κοιμάμαι. Ο καθένας έχει τα όριά του και όταν αυτά ξεπερνιούνται, βάζουμε μπροστά την ψυχική υγεία. Αντικειμενικά, αυτό ξεπερνάει τα όριά μου”, είχε δηλώσει η παίκτρια, προκαλώντας και τον εκνευριασμό της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία την αποκάλεσε “πριγκίπισσα”.

Παρά την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έχει τα προσόντα για να γίνει μοντέλο, λόγω του όμορφου προσώπου της και της έμφυτης κομψότητάς της.

Ένα από τα στοιχεία που είχαν λατρέψει πάνω της οι κριτές, ήδη από τις οντισιόν, ήταν τα κοντά μαλλιά της. Μια επιλογή που είχε κάνει η ίδια, θεωρώντας ότι αυτό το στυλ θα της ταιριάζει, κάτι που ισχύει.

Πώς ήταν, όμως, η νεαρή κοπέλα με μακριά μαλλιά;

Όπως βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από το “αγορέ” μαλλί, η διαγωνιζόμενη είχε ένα όμορφο καρέ, ενώ φωτογραφίες με πολύ μακριά μαλλιά δεν υπάρχουν.

Δείτε φωτογραφίες της Κυβέλης από το GNTM 4

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα