GNTM 4: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε – Σοκ και κλάματα στο πλατό

GNTM 4: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε – Σοκ και κλάματα στο πλατό

Ανατροπή στην αποχώρηση του GNTM 4. "Παγωμάρα" στο πλατό μόλις ακούστηκε το όνομα του μοντέλου που φεύγει. Ξέσπασε σε κλάματα και οι φίλοι του τον παρηγορούσαν.

Μια έκπληξη και ένα πολύ ενδιαφέρον concept φωτογράφισης περιελάμβανε το επεισόδιο του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας (01/11) στο Star.

Η έκπληξη αφορούσε την είσοδο ενός νέου παίκτη στο ριάλιτι μόδας, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη, ο οποίος την προηγούμενη βδομάδα αποφάσισε να εγκαταλείψει οικειοθελώς τον διαγωνισμό λόγω της πίεσης που αισθανόταν.

Ο λόγος για τον Αιμιλιανό Ιωάννη Κλαυδιανό, ο οποίος ήταν ένας από τους επιλαχόντες στα bootcamp. Τότε, οι κριτές είχαν αναφέρει πως σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης, ο επιλαχών θα πάρει την θέση του παίκτη που φεύγει.

Η είσοδος του νέου παίκτη χαροποίησε τους περισσότερους παίκτες, αν και η νέα προσθήκη “απείλησε” να ανατρέψει τις ισορροπίες στο σπίτι, καθώς τα μοντέλα είναι χωρισμένα πια σε παρέες.

GNTM 4: Το concept της φωτογράφισης και τα disavantages

Τα μοντέλα του GNTM 4 κλήθηκαν να ποζάρουν σε πανέμορφο φυσικό τοπίο, εκτελώντας αγροτικές εργασίες, ενώ έπρεπε να θυμίζουν μέλη της κοινότητας Άμις.

Τα μειονεκτήματα και το πού θα δίδονταν είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς ήταν ένα challenge που μέσα στην απλότητα του έκρυβε πολλές παγίδες.

Ο Ντίνος, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, κλήθηκε να μοιράσει τις αγροτικές δουλειές στους συμπαίκτες του, με τον ίδιο να δίνει το κουβάλημα των φρούτων και των λαχανικών – που ήταν το πιο δύσκολο, λόγω του βάρους του φορτίου – στην Ειρήνη. Επίσης, δυσκόλεψε τον Ναπολέοντα και τον Αγγαίο.

Η αλλαγή που ανακοίνωσαν οι κριτές

Στο πλατό, οι κριτές του GNTM 4 προχώρησαν σε μια ανακοίνωση. Μετά τις παρεξηγήσεις που προηγήθηκαν στα προηγούμενα επεισόδια, όταν οι παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν ποιον συμπαίκτη τους θα “σώσουν”, οι κριτές αποφάσισαν να καταργήσουν αυτό το προνόμιο που τους είχαν δώσει.

Έτσι, πλέον τα μοντέλα δεν θα έχουν αυτό το δικαίωμα, ενώ οι κριτές θα αποφασίζουν το ποιος ή ποια πρέπει να φύγει.

GNTM 4: Οι καλύτερες λήψεις και το μοντέλο που αποχώρησε

Τις καλύτερες λήψεις είχαν η Κυβέλη, η Μαρία και η Ειρήνη, με την Κυβέλη να παίρνει τελικά την καλύτερη φωτογραφία για την συγκεκριμένη δοκιμασία.

Αντιθέτως, στο Bottom 3 βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος, ο Ντίνος – που είχε το avantage – και ο Γιάννης. Από αυτούς την χειρότερη λήψη είχε ο Ντίνος, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να ανακοινώνει ότι είναι το μοντέλο που αποχωρεί από το GNTM 4.

Στο άκουσμα του ονόματος του Ντίνου, τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μοντέλα, “πάγωσαν” αφού ήταν ένα από τα φαβορί και κανείς δεν περίμενε πως θα φύγει.

“Είμαι ο καλύτερος εδώ μέσα. Η Ειρήνη και ο Αγγαίος δεν έπρεπε να είναι εδώ. Είναι παιδιά που δεν έχουν δείξει τίποτα, είναι η απόλυτη μετριότητα”, δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο Ντίνος στην κάμερα.

“Δεν γίνεται αυτό”, μονολογούσε στο πλατό, απόλυτα συντετριμμένος, ενώ οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα