GNTM: Αυτό είναι το “Golden Pass” του φετινού κύκλου – Η κοπέλα που περνάει απευθείας στο σπίτι

GNTM: Αυτό είναι το “Golden Pass” του φετινού κύκλου – Η κοπέλα που περνάει απευθείας στο σπίτι
GNTM 5 Instagram@gntmgr

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το όνομα του μοντέλου που πήρε το golden pass και μπαίνει απευθείας στο σπίτι του GNTM.

Οι auditions του GNTM 5 είναι πλέον παρελθόν και τα 41 υποψήφια μοντέλα, που πέρασαν στο bootcamp, καλούνται να διανύσουν την τελική ευθεία και να δοκιμαστούν στην πιο δύσκολη και απαιτητική ίσως δοκιμασία μέχρι τώρα καθώς θα είναι αυτή που θα καθορίσει την τελική 20άδα του φετινού κύκλου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (04/10) τα επίδοξα μοντέλα συναντήθηκαν με την κριτική επιτροπή του reality μόδας, Βίκυ Καγιά, Γιώργο Καράβα και Τάσο Σοφρωνίου, όμως για πριν από τη σέξι φωτογράφιση από την οποία θα προέκυπταν οι νέες παίκτριες του παιχνιδιού, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ποιο από τα κορίτσια περνάει απευθείας στο σπίτι του GNTM κρατώντας ανά χείρας το Golden Pass.

Ο λόγος για την Κάτια Κιζίμα, με καταγωή από την Ουκρανία, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει από την audition της τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση και τις εντυπωσιακές αναλογίες της όσο και για τη συγκινητική ιστορία που μοιράστηκε με τους κριτές, καθώς όπως είχε πει θέλει να κερδίσει το έπαθλο, με στόχο να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο, όπου και μένει η ίδια με τη μητέρα της.

Οι τελευταίοι μήνες για την Κάτια ήταν πολύ δύσκολοι μιας και η ίδια δουλεύει στην Κύπρο και στέλνει χρήματα στην οικογένειά της που βρίσκεται στην Ουκρανία, όπως μοιράστηκε κατά τη διάρκεια της audition της.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η 29χρονη, ο ξάδερφός της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου και απώτερος σκοπός της είναι να κερδίσει το έπαθλο του GNTM 5, ώστε να καταφέρει να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο.

GNTM: Θυμηθείτε την audition της Κάτιας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα