GNTM 5 – Βίκυ Καγιά: “Θα μπουν νέοι κριτές που δεν τους έχετε ξαναδεί”

GNTM 5 – Βίκυ Καγιά: “Θα μπουν νέοι κριτές που δεν τους έχετε ξαναδεί”
Η Βίκυ Καγιά Instagram Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει και επίσημα στο GNTM, ενώ όλοι οι περσινοί κριτές θα αντικατασταθούν από νέα πρόσωπα. Όσα δήλωσε το γνωστό μοντέλο. Οι φήμες για τον φωτογράφο Θανάση Κρίκη.

“Ολική επαναφορά” είναι το μότο της παραγωγής του GNTM φέτος, καθώς ο νέος κύκλος που θα προβληθεί στο Star το ερχόμενο φθινόπωρο, θα είναι πλήρως ανανεωμένος.

Στον 5ο κύκλο του ριάλιτι μόδας θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια, ηλικίας από 18 έως 88 ετών, ενώ θα έχουμε μία μεγάλη επιστροφή, αυτή της Βίκυς Καγιά.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Βίκυ Καγιά θα βρίσκεται ξανά στο δυναμικό του GNTM ως βασική κριτής, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της.

“Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από την αποδοχή και την αγάπη, είναι μεγάλη πρόκληση και στοίχημα η ολική επαναφορά, ανέφερε το διάσημο μοντέλο.

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε, επίσης, πως όλοι οι κριτές που είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους θα αντικατασταθούν και μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει ως μέλος του team.

“Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι όλο καινούριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν“, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για τις φήμες που θέλουν τον φωτογράφο Θανάση Κρίκη, η Βίκυ Καγιά ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι, αλλά θα χαιρόταν να συνεργαστεί μαζί του.

GNTM 5 – Θανάσης Κρίκης: Θα κάτσει στη θέση του κριτή;

Για τις φήμες που τον θέλουν να κάθεται φέτος στη θέση του κριτή του GNTM μίλησε ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης, διαψεύδοντας πως του έγινε επίσημη πρόταση.

Εμείς οι φωτογράφοι δε βάζουμε τις γυναίκες να τρώνε σκουλήκια, να σκαρφαλώνουν στα κατσάβραχα ούτε να κυνηγάνε κοτόπουλα στις παραλίες. Το να φτάσει ένα μοντέλο να κάνει τόσο ακραία πράγματα… Εγώ τόσα χρόνια δεν έχω δει ποτέ μοντέλο να αιωρείται σε σχοινιά”, είπε αρχικά ο φωτογράφος.

“Έχω ακούσει τις φήμες, αλλά δεν έχω ενημερωθεί ότι θα είμαι κριτής στο GNTM, δεν έχει γίνει καμία κρούση, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου”, ξεκαθάρισε ο διάσημος φωτογράφος.

Υπενθυμίζεται πως ακούγονται ακόμη δύο ονόματα, του Τάσου Σοφρωνίου, ο οποίος υπήρξε art director των πρώτων Next Top Model, όταν το ριάλιτι προβαλλόταν στον ΑΝΤ1, και της Ορσαλίας Παρθένη.

Τα γυρίσματα του GNTM 5 θα ξεκινήσουν νωρίτερα από τον Ιούνιο και το ριάλιτι μόδας θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα