GNTM: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς – Άφωνοι όλοι στο πλατό

GNTM: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς – Άφωνοι όλοι στο πλατό
GNTM - Βίκυ Καγιά star tv

Μεγάλες ανατροπές και πολλές εκπλήξεις στο νέο επεισόδιο του GNTM. Ποιο μοντέλο αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο, γεμάτο εκπλήξεις, επέστρεψε το GNTM το βράδυ της Τρίτης (8/11), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μετά την αποχώρηση της Γιέβα, τα επίδοξα μοντέλα “ρίχτηκαν” ξανά στη μάχη, διεκδικώντας την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας, αλλά και προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Στην καινούργια δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια κλήθηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να φωτογραφηθούν την ώρα του αθλήματος.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια χωρίστηκαν σε τριάδες και κλήθηκαν να αναπαραστήσουν, όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, πέντε ποδοσφαιρικές φάσεις, σε μόνο πέντε κλικ από τον φωτογράφο Χρήστο Θεολόγη.

Η Γρηγοριάνα, που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο τελευταίο πλατό, μοίρασε τα μειονεκτήματα. Η φωτογράφιση φάνηκε να ευχαριστεί πολύ τα κορίτσια, ωστόσο δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

GNTM: Η διαμαρτυρία της Δέσποινας έφερε αναστάτωση στο σετ

Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου γνωρίζουν καλά από ποδόσφαιρο και κατά τη διάρκεια της νέας δοκιμασίας στο γήπεδο κλήθηκαν να πάρουν από κοινού μια απόφαση.

Η Δέσποινα ισχυρίστηκε πως επειδή ήταν η πρώτη που μπήκε στο σετ δεν κατάλαβε πως είχαν ξεκινήσει και ζήτησε να της δοθεί μία ακόμα ευκαιρία για τη λήψη της.

«Θα ελεγχθεί στο VAR και θα πάρουμε απόφαση», είπε ο Γιώργος Καράβας και στη συνέχεια ο Τάσος Σοφρωνίου ζήτησε και τη γνώμη των μοντέλων για το αν θα μπορούσε να επαναλάβει μια λήψη.

Τα κορίτσια δέχτηκαν και η Δέσποινα επανέλαβε τη δοκιμασία.

GNTM: Ποιο μοντέλο αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Στο πλατό η κριτική ήταν πολύ σκληρή, με τους κριτές να δυσκολεύονται ιδιαίτερα για τις αποφάσεις τους.

Οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας, διαφώνησαν μεταξύ τους και οι απόψεις τους σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα σε κάποιες φωτογραφίες ήταν διαφορετικές.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη των κριτών η Δέσποινα Σαρρή είχε τη χειρότερη απόδοση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα από το ριάλιτι μόδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα