GNTM: Συγκίνηση στην τελευταία αποχώρηση – Η τριάδα του τελικού

GNTM: Συγκίνηση στην τελευταία αποχώρηση – Η τριάδα του τελικού
Caption / Glomex / Star

Η Βίκυ Καγιά αλλά και η υπόλοιπη κριτική επιτροπή του GNTM αγκάλιασαν το κορίτσι που αποχώρησε και είπαν "μπράβο" για την πορεία της και τα όσα κατάφερε σε τόσο νεαρή ηλικία όλους αυτούς τους μήνες.

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM είχαμε την τελευταία αποχώρηση και τη διαμόρφωση της τελικής τριάδας που περνά στον μεγάλο τελικό. Μαρία, Κάτια, Άννα Μαρία και Κέισι είναι τα τέσσερα καλύτερα μοντέλα του παιχνιδιού με την τελευταία διπλή φωτογραφική δοκιμασία να αφήνει μία διαγωνιζόμενη εκτός τελικού.

Η καλύτερη φωτογραφία άνηκε στην Κέισι κι έτσι πέρασε στον τελικό. Η παίκτρια είπε στη Βίκυ Καγιά ότι δεν το περίμενε να φτάσει στην τελική τριάδα. Το δεύτερο κορίτσι που πέρασε στον τελικό δεν είναι άλλη από την Κάτια. «Αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου» είπε το μοντέλο φανερά συγκινημένη κι ανακουφισμένη.

Τελευταίες έμειναν η Μαρία και η Άννα Μαρία, με την Άννα Μαρία να παίρνει το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Πέμπτης και τη Μαρία να αποχωρεί!

Η Βίκυ αλλά και η υπόλοιπη κριτική επιτροπή αγκάλιασαν και είπαν «μπράβο» στη Μαρία για την πορεία της και τα όσα κατάφερε όλους αυτούς τους μήνες. «Ήταν τίμιο που έφυγα λόγω λαθών στη φωτογραφία» σχολίασε η παίκτρια που αποχώρησε. Μάλιστα, φεύγοντας έκανε και μία μικρή πασαρέλα για τις φίλες της που πέρασαν στον τελικό!

Η δοκιμασία αποχώρησης

Αρχικά, τα κορίτσια δοκιμάστηκαν σε μια μακάβρια φωτογράφιση, όπου κλήθηκαν να ποζάρουν σαν Ιταλίδες χήρες που κλαίνε τον νεκρό τους άντρα, με την καθεμία να έχει ένα διαφορετικό συναίσθημα.

Έπειτα, πήγαν στη θρυλική πίστα της Ίμολα και έκαναν βόλτα ως συνοδηγοί με μία ακριβή, γρήγορη και κατακόκκινη Ferrari, που τους ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ενώ, αμέσως μετά, ήρθε η στιγμή για μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα φωτογράφιση!

Τα κορίτσια φόρεσαν τέσσερα αστραφτερά, μίνι φορέματα σε πολύ ωραία και έντονα χρώματα (μωβ, γαλάζιο, πράσινο και ροζ), αλλά και ψηλοτάκουνα, που τις έκαναν πολύ όμορφες.

Έπειτα, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με σέξι διάθεση μπροστά από τα super cars της πίστας, ενώ η καθεμία κρατούσε από ένα σχετικό αντικείμενο, που έπρεπε να εντάξει στη φωτογραφία της.

Πρόταση γάμου στον τελικό;

Στο μεταξύ ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον μεγάλο τελικό του GNTM και τα γυρίσματα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η εκπομπή “Ευτυχείτε!”, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του τελικού ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είδε την αγαπημένη του μετά από τόσο καιρό, που της ετοίμασε μία μεγάλη έκπληξη: Μετά το τέλος της φωτογράφησης έπεσε στα πόδια του μοντέλου και έβγαλε ένα μονόπετρο κάνοντάς της πρόταση γάμου, ενώ η Κάτια ξαφνιάστηκε τόσο πολύ που πήρε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του αγαπημένου της.

Λίγο αργότερα. ο ίδιος διέψευσε σε δηλώσεις του ότι έκανε πρόταση γάμου, και ότι το δαχτυλίδι ήταν μονόπετρο: «Να σου πω την αλήθεια δεν ήταν μονόπετρο αρχικά. Και δεν το πήρε γιατί δεν της το έδωσα – Της το έδειξα. Μόλις έφυγαν οι κάμερες της το έδωσα και το φοράει ήφη. Ένα apriati δαχτυλίδι με τρεις κορυφές» είπε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα