GNTM: Το αβαντάζ της Κάτιας – Ποιες παίκτριες θέλησε να “εξοντώσει”

GNTM: Το αβαντάζ της Κάτιας – Ποιες παίκτριες θέλησε να “εξοντώσει”
Κάτια Ταραμπάνκο Glomex

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν πάνω σε έναν μαινόμενο ταύρο, σε μια πολύ απαιτητική δοκιμασία. Η Κάτια είχε το αβαντάζ από την προηγούμενη φορά. Ποιες κοπέλες έβαλε στο "στόχαστρο".

Άρωμα… rodeo στη δοκιμασία της Τρίτης του GNTM.

Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν πάνω σε έναν μαινόμενο ταύρο, να «πουλήσουν» γνωστό brand νερού και να χαρίσουν το καλύτερο «κλικ» στην καταξιωμένη φωτογράφο, Κατερίνα Τσατσάνη.

Έχοντας το αβαντάζ από την καλύτερη φωτογραφία της προηγούμενης δοκιμασίας, η Κάτια Ταραμπάνκο μπορούσε να επιλέξει ποιες τρεις κοπέλες στη νέα δοκιμασία θα είχαν λιγότερο χρόνο για να βγάλουν τη φωτογραφία τους.

Η Κάτια επέλεξε τη Νίνα, την Όλγα και την Ελευθερία με τις κοπέλες να θεωρούν πως αυτή η επιλογή έγινε καθαρά εκδικητικά.

Λίγο μετά η Κάτια είπε στην Έλενα Χριστοπούλου ότι επέλεξε τις συγκεκριμένες τρεις κοπέλες για να… μην ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία, ενώ μετά είπε στην κάμερα ότι θέλει να πετάξει έξω από το παιχνίδι την Όλγα και τη Νίνα. Εντύπωση έκανε στη Μαρία την αγρότισσα το γεγονός πως δεν επέλεξε κι εκείνη.

Οι φίλες της Κάτιας, η λεγόμενη “πεντάδα φωτιά” ή αλλιώς “FF” χάρηκε πάρα πολύ με την επιλογή της Κάτιας και συμφώνησαν με τις κοπέλες που επέλεξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version