GNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή με τις μάνατζερ παίκτριας – Τις έδιωξε με φωνές

GNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή με τις μάνατζερ παίκτριας – Τις έδιωξε με φωνές
GNTM Glomex

Ένα έντονο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη δεύτερη οντισιόν του GNTM, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να ξεσπά εναντίον των δύο συνεργάτιδων της 26χρονης Ζωής. "Φύγετε τώρα, σας παρακαλώ!" τους φώναξε, με τις γυναίκες να την αποκαλούν "θρασύτατη".

Συνεχίστηκαν την Τρίτη (20/09) οι οντισιόν του GNTM 5, το οποίο έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη μέρα, μπαίνοντας δυναμικά στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Από το δεύτερο επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι του Star, δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές, αλλά και οι εντάσεις, όπως συνέβη στην περίπτωση της οντισιόν της Ζωής.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη διαγωνιζόμενη από την Κύπρο, εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και τους δήλωσε πως ασχολείται με το μόντελινγκ εδώ και 10 χρόνια, καθώς και πως συνεργάζεται με τρία πρακτορεία στο νησί.

Οι κριτές διερωτήθηκαν πώς γίνεται να εκπροσωπείται από τρία διαφορετικά agencies, γι’ αυτό και κάλεσαν μέσα στο πλατό τις δύο συνεργάτιδες της 26χρονης Ζωής, προκειμένου να λύσουν τις απορίες τους.

Αφότου οι δύο γυναίκες εξήγησαν πως λόγω της μικρής αγοράς της Κύπρου, τα μοντέλα δικαιούνται να έχουν ταυτόχρονες συνεργασίες, η Βίκυ Καγιά τους είπε να μείνουν στον χώρο, ώστε να δουν την οντισιόν της 26χρονης.

Ωστόσο, πολύ γρήγορα οι δύο μάνατζερ άρχισαν να παρεμβαίνουν στην οντισιόν και να βοηθούν το μοντέλο τους, με αποτέλεσμα η Σοφία Χατζηπαντελή να αρχίσει να ενοχλείται από την όλη κατάσταση, μέχρι που ξέσπασε.

“Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο! Σας παρακαλώ! Στο καλό, άντε! Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου. Φύγετε τώρα, σας παρακαλώ!”, φώναξε η κριτής, με τις δύο γυναίκες να φεύγουν από το πλατό.

“Γιατί είσαι τόσο αυστηρή; Εμείς τις καλέσαμε μέσα” την ρώτησε η Βίκυ Καγιά, με την Σοφία Χατζηπαντελή να απαντά: Γιατί οι άλλες δεν είχαν σύστημα υποστήριξης εδώ. Αυτή έχει πλεονέκτημα. Και να σου πω την αλήθεια, αυτές δεν θα την αφήσουν να φύγει από την Κύπρο”.

Βγαίνοντας έξω, οι δύο μάνατζερ δήλωσαν ενοχλημένες με τη συμπεριφορά της Σοφίας Χατζηπαντελή, αναφέροντας πως ήθελαν μόνο να υποστηρίξουν το μοντέλο τους και πως η κριτής ήταν θρασύτατη.

Τελικά, η 26χρονη Ζωή πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα “ναι”, ενώ η Σοφία Χατζηπαντελή της είπε να ζητήσει εκ μέρους της συγγνώμη από τις δύο συνεργάτιδές, λόγω της απότομης συμπεριφοράς της.

GNTM: Η οντισιόν της 26χρονης Ζωής και το περιστατικό

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα