GNTM: Κι όμως, έχουμε ξαναδεί την 40χρονη bodybuilder – Πώς συνδέεται με το Survivor

GNTM: Κι όμως, έχουμε ξαναδεί την 40χρονη bodybuilder – Πώς συνδέεται με το Survivor
GNTM GLOMEX

Η 40χρονη Μαρί Ρόουζ που πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM, "αναγνωρίστηκε" από τους χρήστες του Twitter. Είχε εμφανιστεί ως "σύντροφος" του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor του 2017. Τι είχε συμβεί τότε.

Συνεχίστηκαν την Τρίτη (20/09) οι οντισιόν του GNTM 5, το οποίο έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη μέρα, μπαίνοντας δυναμικά στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Από το δεύτερο επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι του Star, δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές, αλλά και οι εντάσεις στο πλατό, ενώ είδαμε και γνώριμα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη Μαρί Ρόουζ από την Κύπρο και με καταγωγή από Λίβανο, εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και τους εντυπωσίασε τόσο με τις τέλειες αναλογίες της, όσο και με την δυναμική προσωπικότητά της.

Η ίδια, ανέφερε πως υπήρξε για πολλά χρόνια bodybuilder και πως όταν αποφάσισε να επανέλθει στο κανονικό σώμα της, αναγκάστηκε να χάσει 30 κιλά, κάτι που κατόρθωσε με πολύ κόπο σε διάρκεια 5 ετών.

Η Μαρί Ρόουζ πέρασε με τέσσερα “ναι” στην επόμενη φάση και συγκινήθηκε με τα καλά λόγια των κριτών, καθώς εξομολογήθηκε πως έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή της.

Καθότι τίποτα δεν ξεφεύγει από την αντίληψη των χρηστών του Twitter, η Μαρί Ρόουζ “αναγνωρίστηκε” από τους τηλεθεατές, οι οποίοι θυμήθηκαν πως την έχουν ξαναδεί στη μικρή οθόνη το 2017.

Πρόκειται για την τότε φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο Survivor, με την ίδια να του στέλνει βίντεο-μήνυμα κατά την κατάκτηση του επάθλου επικοινωνίας.

Κατά την παραμονή του στο Survivor, η Μαρί Ρόουζ διεκδικούσε τον τίτλο της “επίσημης” συντρόφου του, από την πρώην σύντροφό του, Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Μάλιστα, εκείνη την περίοδο είχε δημιουργηθεί ένα μεγάλο ζήτημα, εφόσον ο Κωνσταντίνος Βασάλος βγαίνοντας από το παιχνίδι είχε δηλώσει πως δεν έχει σχέση.

Και οι δύο γυναίκες, είχαν προχωρήσει σε αποκαλύψεις που “έκαιγαν” τον πρώην παίκτη του Survivor, με τη Μαρί Ρόουζ να δημοσιεύει ιδιωτικές τους συνομιλίες και την Βασιλικική Αγιαννοπούλου να τον “αδειάζει”, αναφέροντας πως μιλούσε με άλλη κοπέλα πίσω από την πλάτη της.

GNTM: Η οντισιόν της Μαρί Ρόουζ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα