GNTM: Η κόντρα Άννας – Εύης, η εξαντλημένη Καγιά και η αποτυχία των κοριτσιών να ποζάρουν

GNTM: Η κόντρα Άννας – Εύης, η εξαντλημένη Καγιά και η αποτυχία των κοριτσιών να ποζάρουν

Στην τελική ευθεία του GNTM, οι πέντε φιναλίστ του διαγωνισμού υποδέχονται την Έλενα Χριστοπούλου και στολίζουν όλες μαζί το σπίτι για να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η αγωνία είναι πολύ μεγάλη καθώς το GNTM οδεύει προς το τέλος του και η πεντάδα των κοριτσιών καλείται να βάλει τα δυνατά της, αφού η νικήτρια του διαγωνισμού θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας πρόκειται να δούμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα ως προς τη φωτογράφιση, αλλά και ίντριγκες και “καρφιά” ως προς τις προσωπικές σχέσεις των κοριτσιών. Πέρα από το τρέιλερ, από το οποίο πήραμε μια γεύσης, είδαμε και μερικά αποκλειστικά πλάνα του νέου επεισοδίου στην εκπομπή του star, Στη Φωλιά των Κου Κου.

Αρχικά, τα κορίτσια θα υποδεχτούν την Έλενα Χριστοπούλου και καλεσμένους-έκπληξη από το Master Chef, ενώ θα στολίσουν όλες μαζί το σπίτι τους ενόψει των Χριστουγέννων. Αυτό θα δώσει μια όμορφη και θετική νότα στο περίεργο κλίμα που επικρατεί μέσα στο σπίτι, ωστόσο, δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού οι δυσκολίες του παιχνιδιού παραμένουν ως έχουν.

Παράλληλα, η κόντρα μεταξύ Άννας Αμανατίδου και Εύης Ιωαννίδου θα δούμε ότι κλιμακώνεται, με την πρώτη να δηλώνει “Η Εύη εξακολουθεί να είναι η ίδια, δεν έχει αλλάξει τίποτα, η υπεροψία της δεν έχει αλλάξει… Δεν με ενδιαφέρει” και με τη δεύτερη να παραδέχεται “Εγώ νιώθω ότι είμαστε τέσσερις μέσα στο σπίτι και όχι πέντε… Παρακαλώ κάθε φορά να φύγει η Άννα!”.

Επίσης, σημαντικό είναι πως τα κορίτσια θα δυσκολευτούν πάρα πολύ στη φωτογράφιση υψηλής ραπτικής, όπου θα κληθούν να δοκιμαστούν. Στα πλάνα φαίνεται ξεκάθαρα η δυσκολία της καθεμίας ξεχωριστά, ενώ βλέπουμε την Βίκυ Καγιά πλήρως εξαντλημένη να εξομολογείται πως δεν περίμενε τόσους μήνες μετά να μην μπορούν να ποζάρουν τα κορίτσια του GNTM.

Για να δούμε ποια θα τα καταφέρει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα