GNTM2: Ποια παίκτρια επέλεξε η Κάτια για να της “κάνει τη ζωή δύσκολη”

GNTM2: Ποια παίκτρια επέλεξε η Κάτια για να της “κάνει τη ζωή δύσκολη”
Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας στο GNTM2 ήταν υπεύθυνη να μοιράσει στα κορίτσια τα υλικά με τα οποία επρόκειτο να φωτογραφηθούν και όπως φαίνεται επέλεξε να "κάψει" την Ελευθερία.

Η Κάτια ήταν η νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, στο GNTM2 όπου κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία. Αυτό της έδωσε την ευκαιρία να μοιράσει στα κορίτσια τα υλικά που θα είχαν να χρησιμοποιήσουν για την αποψινή φωτογράφιση.

Πρώτα επέλεξε για τον ίδιο της τον εαυτό το αλεύρι και τη ζύμη καθώς θεωρεί πως το αλεύρι μπορεί να δώσει ένα αισθησιακό ύφος στη φωτογραφία. “Μπορείς να το πετάς, να το τρίβεις πάνω σου”.

Επέλεξε ακόμα να δυσκολέψει την Ελευθερία δίνοντας της τα κρεμμύδια, καθώς λόγω των φακών επαφής που φοράει μπορεί πολύ εύκολα να δακρύσει κι αυτό να φανεί άσχημο στη φωτογράφιση.

Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό καθώς, αφού η Κάτια τελείωσε με το μοίρασμα των υλικών, της ανακοινώθηκε πως έχει ένα ακόμα avantage για εκείνη – disavantage για την άτυχη που θα επέλεγε.

Και ποια άλλη θα μπορούσε να είναι η “τυχερή” εκτός από την Ελευθερία που η Κάτια έχει δηλώσει επανειλημμένα πως θέλει να διώξει από το παιχνίδι;

Το disavantage της Ελευθερίας λοιπόν θα ήταν να φωτογραφηθεί πρώτη, χωρίς να έχει το δικαίωμα να λάβει βοήθεια από κανέναν από τους κριτές. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάτια αιτιολογώντας την απόφασή της “Κάνει συνέχεια ερωτήσεις. Θέλω να δω πως θα τα πάει χωρίς βοήθεια”.

Μάλιστα, η Ελευθερία ήταν και το πρώτο κορίτσι που φωτογραφήθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα