H DC Comics έκοψε ερωτική σκηνή του Μπάτμαν με την Κάτγουμαν – Σάλος στο Twitter

H DC Comics έκοψε ερωτική σκηνή του Μπάτμαν με την Κάτγουμαν – Σάλος στο Twitter
Warner Bros

"Είναι δύσκολο να πουλήσεις ένα παιχνίδι όταν ο Μπάτμαν κάνει στοματικό έρωτα στην Κάτγουμαν" είπε η DC στους παραγωγούς της σειράς "Harley Quinn" που έγραψαν μια ερωτική σκηνή για τον Σκοτεινό Ιππότη.

Ένα θέμα που μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον των κομικόφιλων είναι ο… πουριτανισμός του εκδοτικού οίκου DC Comics, ο οποίος αποφάσισε να κόψει μια ερωτική σκηνή με τον Μπάτμαν και την Κάτγουμαν, με το αιτιολογικό ότι «οι ήρωες δεν κάνουν τέτοια»…

Η πικάντικη σκηνή θα περιελαμβανόταν στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς ενήλικης σειράς animation “Harley Quinn” που θα προβάλλεται στο εξής μέσω του HBO Max. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά είναι άκρως απολαυστική και ξεχωρίζει για την… ακαταλληλότητά της για ανήλικους καθώς βρίθει από βωμολοχίες, σάτιρα άκρως σεξιστικών και ρατσιστικών σχόλιων και ακραίες σκηνές βίας. Η σειρά επίσης ξεχώρισε γιατί ξετύλιξε στη οθόνη το ειδύλλιο μεταξύ της Harley Quinn και της Poison Ivy που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο στις σελίδες των κόμικ.

Η φαινομενική δημιουργική ελευθερία που έχουν οι σεναριογράφοι της σειράς όμως όπως φαίνεται έχει και τα όριά της ή για την ακρίβεια τα όρια που θέτει η DC: Όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Variety ο παραγωγός και συν-δημιουργός της σειράς, Justin Halpern, στην τρίτη σεζόν του “Harley Quinn” θα υπήρχε μια ερωτική σκηνή, κατά την οποία ο Μπάτμαν θα έκανε στοματικό έρωτα στην Κάτγουμαν.

«Είναι πολύ ευχάριστο και ελεύθερο να χρησιμοποιείς χαρακτήρες που θεωρούνται κακοί, γιατί έχεις περισσότερη ευελιξία. Ένα τέλειο παράδειγμα είναι ότι σε αυτήν την τρίτη σεζόν της ‘Harley’ είχαμε μια σκηνή με τον Μπάτμαν να κάνει στοματικό έρωτα στην Κάτγουμαν. Και η DC είπε “δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Δεν μπορείτε να το κάνετε καθόλου. Οι ήρωες δεν κάνουν τέτοια πράγματα» διηγείται ο Halpern. «Τους απαντήσαμε “λέτε ότι οι υπερήρωες είναι εγωιστές στο σεξ;” Και απάντησαν, ‘όχι, αλλά πουλάμε παιχνίδια με τους ήρωες. Είναι δύσκολο να πουλήσεις ένα παιχνίδι όταν ο Μπάτμαν κάνει στοματικό έρωτα σε κάποια” συνέχισε ο Halpern και κατέληξε λέγοντας ότι η DC τούς έχει υποστηρίξει με το “Harley Quinn” σε πολλά πράγματα, αλλά όπως φαίνεται υπάρχει και ένα όριο.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Μπάτμαν και η Κάτγουμαν στην τρέχουσα σειρά των κόμικς έφτασαν ένα βήμα πριν την εκκλησία, επομένως οι σχέσεις τους στις εκδοτικές περιπέτειες είναι ολοκληρωμένες. Σε παράλληλο σύμπαν μάλιστα έχουν και μια κόρη που φόρεσε στην πορεία το κοστούμι της “Huntress”. Στα κόμικ επίσης ο Μπάτμαν έχει έναν γιο που έκανε με την Talia Al Ghul.

DC

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αποκαλύψεις του Halpern έδωσαν τροφή για… πάρτι στα social media με τους χρήστες να σχολιάζουν κατά πόσο ο Μπάτμαν ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορμές και αν είναι συντηρητικός εραστής… Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πολλές αναρτήσεις που έγιναν για το θέμα ξεχωρίζει αυτή του ηθοποιού Βαλ Κίλμερ, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Σκοτεινό Ιππότη στην ταινία “Batman Forever” (1995).

Ο Κίλμερ ανέβασε ένα meme με ένα στιγμιότυπο από την ταινία, με την ατάκα “(O Μπάτμαν) το κάνει ή δεν το κάνει ;»

Το “Harley Quinn” δημιουργήθηκε και από τους Patrick Schumacker και Dean Lorey και βασίζεται στον χαρακτήρα των Paul Dini και Bruce Timm. Περιστρέφεται γύρω από την ομότιτλη κακιά και τις περιπέτειές της μετά τον χωρισμό της από τον Joker. Οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους είναι οι Kaley Cuoco, Lake Bell, Ron Funches, Tony Hale, Jason Alexander, J. B. Smoove και Alan Tudyk. Η ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων έκανε την πρεμιέρα της μέσω του DC Universe, αλλά πλέον θα προβάλλεται μέσω του HBO Max. Έχει ήδη ανανεωθεί για τρίτη σεζόν, αλλά άγνωστο παραμένει το πότε θα κάνει την πρεμιέρα της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα