Helen McCrory: Το αντίο των Peaky Blinders στη “θεία Πόλι”

Helen McCrory: Το αντίο των Peaky Blinders στη “θεία Πόλι”

Με ένα σύντομο, αλλά συγκινητικό μήνυμα η οικογένεια των Peaky Blinders αποχαιρέτησε την Helen McCrory, γνωστή και ως "θεία Πόλι" που έφυγε από τη ζωή.

“Η αγάπη και η σκέψη μας βρίσκονται στην οικογένεια της Helen. Αναπαύσου εν ειρήνη”. Με αυτό το λιτό, αλλά δυνατό μήνυμα η οικογένεια των Peaky Blinders αποχαιρέτησε την Helen McCrory, γνωστή και ως “θεία Πόλι” από τον ρόλο της στην δημοφιλή σειρά.

Η 52χρονη ηθοποιός απεβίωσε την Παρασκευή (16/04) έπειτα από μία “ηρωική μάχη με τον καρκίνο”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο σύζυγός της, που ήταν αυτός που γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού.

“Είμαι συντετριμμένος να σας ανακοινώσω ότι μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή γυναίκα μου, Helen McCrory, πέθανε ήρεμα στο σπίτι, περιτριγυρισμένη από ένα κύμα αγάπης, με την οικογένεια και τους φίλους της. Πέθανε όπως έζησε. Ατρόμητα. Θεέ μου, πόσο την αγαπάμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στη ζωή μας”, έγραψε συγκεκριμένα ο Damian Lewis στο Twitter.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά – η κόρη τους Manon γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2006 και ο γιος τους Gulliver γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2007.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version