House of Fame: Εντυπωσιακό show από την Φουρέιρα στον τελικό – Αποθεώθηκε στο twitter

House of Fame: Εντυπωσιακό show από την Φουρέιρα στον τελικό – Αποθεώθηκε στο twitter
Η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του "House of Fame" Glomex

Με μια εκρηκτική εμφάνισή και ένα εντυπωσιακό performance από την Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του "House of Fame". Το show της στην σκηνή.

Με ένα εντυπωσιακό performance της Ελένης Φουρέιρα ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του “House of Fame” το βράδυ της Παρασκευής (28/05) στον ΣΚΑΙ.

Η «εκρηκτική» performer και οικοδέσποινα των live shows επεφύλαξε για το φινάλε τη μεγαλύτερή της έκπληξη, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό act, γεμάτο με μερικές από τις no1 επιτυχίες της και τη μοναδική σκηνική παρουσία της.

Η βασίλισσα της ελληνικής pop σκηνής «μάγεψε» για ακόμα μία φορά το κοινό, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της mega hit «Μπορεί», στο οποίο συνεργάζεται με τον Mad Clip και κυκλοφορεί από την Panik Records. Παράλληλα, δεν έλειψαν μεγάλα hits της όπως τα «YAYO», «Fuego», «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις», «Δοκίμασέ Με», «Light It Up» και «Caramela» καθώς και super mash-ups με αγαπημένα ξένα τραγούδια.

Υπενθυμίζεται, ότι οι 6 φιναλίστ του μουσικού ριάλιτι είναι οι: Γιάννης Αρβανιτίδης, Άρης Βανταράκης, Γιώργος Σπετσιώτης, Jimmy Sion, Στέφανος Πιτσίνιαγκας και Βένια Καραγιαννίδου.

Η εμφάνιση της Φουρέιρα στον τελικό του House of Fame

Η τραγουδίστρια αποθεώθηκε στο twitter, με την εμφάνισή της να λαμβάνει πολύ καλά σχόλια:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα