House of Fame: Η Καίτη Γαρμπή κάνει την Τζέλα Δελαφράγκα και αποθεώνεται

House of Fame: Η Καίτη Γαρμπή κάνει την Τζέλα Δελαφράγκα και αποθεώνεται
Η Καίτη Γαρμπή στο "House of Fame" Glomex

"Ξεσάλωσε" το twitter με την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή, η οποία έμοιαζε πολύ στην Τζέλα Δελαφράγκα. Η τραγουδίστρια αυτοσαρκάστηκε με την ατάκα "Το Τζέλα Δέλτα δεν είχε φουγάρα".

Ένα σπαρταριστό διάλογο είχαν το βράδυ της Παρασκευής (12/03) στο live concert του “House of Fame” στον ΣΚΑΙ οι Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Αρσενάκος και Ελένη Φουρέιρα, με αφορμή τα σχόλια που κυκλοφόρησαν στο twitter για την εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας και κριτή του show.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή φόρεσε ένα εντυπωσιακό μωβ φόρεμα γεμάτο φτερά, τα οποία έφταναν μέχρι τον λαιμό, με το twitter να σχολιάζει πως θυμίζει πολύ έντονα την Τζέλα Δελαφράγκα, την θρυλική ηρωίδα της ταινίας “Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο”, την οποία υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία η γνωστή ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Το σχολίασε ακόμη και η ίδια.

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία αποτελεί τη βασίλισσα του ελληνικού twitter με τους εύστοχους σχολιασμούς της, θέλησε να αυτοσαρκαστεί και με ύφος αλά Τζέλα Δελαφράγκα είπε την διάσημη ατάκα “Το Τζέλα Δέλτα είχε πρόβλημα. Δεν είχε φουγάρα”, με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Το twitter, φυσικά, αποθέωσε την διάσημη τραγουδίστρια, ειδικά μετά την απόφασή της να πει την ατάκα στον “αέρα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα