House of Fame: “Ντροπή σου!” – τρομερή έκρηξη της Μπαλτατζή προς μαθήτρια

House of Fame: “Ντροπή σου!” – τρομερή έκρηξη της Μπαλτατζή προς μαθήτρια

Έξω φρενών ήταν η Πέννυ Μπαλτατζή με μαθήτρια του House of Fame όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε κακή ερμηνεία στο τραγούδι της επίτηδες, ώστε να προστατέψει τον αγαπημένο της συμπαίκτη, Στέφανο

Η Μαριάννα τραγούδησε το ‘Secret Combination’ της Καλομοίρας και όπως αποκαλύφθηκε στο τελευταίο live του ‘House of Fame‘ τραγούδησε επίτηδες μέτρια μπροστά στους συμπαίκτες της ώστε να πάρει εκείνη αφαίρεση τεσσάρων βαθμών αντί για τον συμπαίκτη της, Στέφανο, με τον οποίο είναι ζευγάρι.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, από τη θέση της δασκάλας φωνητικής των παιδιών, ήταν έξω φρενών με την Μαριάννα. Μεταξύ άλλων της είπε: “Αλήθεια για τον Θεό. Δεν ήσουν καλή ούτε στις πρόβες. Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Δεν ξέρω αν σε αδικώ. Δεύτερον αυτό που είπες στην κυρία Γαρμπή ήταν τόσο άσχημο που ντράπηκα. Ήταν αγενές, έπαθα ζημιά. Την ανεπάρκειά σου την βάφτισες ότι έκανες κόλπο για να μην… Για την σχέση που εσύ η ίδια έχεις πει ότι δεν θέλεις να την χρησιμοποιείς. Ντροπή σου που το έκανες για να καλύψεις την ανεπάρκειά σου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version